Gluma făcută de Florin Piersic pe care Elena Merișoreanu nu o poate uita nici acum. „Ori de câte ori mă întâlneam cu el îmi spunea”

Florin Piersic se confruntă cu probleme de sănătate, iar cei care îl cunosc sunt foarte îngrijorați și se roagă pentru el să-și revină cât mai rapid.
Filip Stan
09 mai 2024, 16:48
Gluma făcută de Florin Piersic pe care Elena Merișoreanu nu o poate uita nici acum.

Elena Merișoreanu a mărturisit că se roagă pentru Florin Piersic să se facă bine și să revină acolo unde îi e locul, pe scenă.

Artista a vorbit despre unul dintre cele mai speciale momente pe care le-a trăit alături de Florin Piersic.

„Doamne, Doamne! M-am rugat și am aprins și candelă pentru el să îi dea Dumnezeu sănătate, să se facă bine. Este un actor deosebit, o stea a cinematografiei românești”, a spus Elena Merișoreanu, pentru WOWbiz.ro.

Cei doi se aflau, la un moment dat, în turneu în Israel, atunci când marele actor a făcut o glumă pe care solista nu o poate uita nici acum. Florin Piersic era în Țara Sfântă alături de fiul său, iar artista a vrut să-i dea un cadou celui mic.

Citește și Mihai Albu are cancer. Designerul a fost operat cu puțin timp în urmă. Primele declarații

„Am fost în Israel cu el și am avut atâtea turnee împreună. Am fost chiar și în America împreună. El era o enciclopedie, îți era drag să stai lângă el, să asculți. Alții vorbesc fără noimă, dar el fiecare cuvânt pe care îl scotea avea un mesaj. Este, într-adevăr, un actor perfect din toate punctele de vedere. Nici nu cred că poți să îi găsești defect acestui om. Cuvintele sunt mult prea puține pentru a elogia tot ce face el și să sperăm că va face în continuare.

Îmi aduc aminte că eram în Israel și el era cu băiatul lui, atunci era mic. La un moment dat eu i-am zis: uite, ia 100 de dolari pentru băiat. Și atunci îmi zice: Păi ce să fac, să-l rup în două?! Atunci i-am mai dat și la băiat 50 de dolari. A fost drăguț, a făcut o glumă atunci și ori de câte ori mă întâlneam cu el îmi spunea: A, nu am uitat că mi-ai dat în Israel 150 de dolari”, a mărturisit Elena Merișoreanu, pentru WOWbiz.ro.

Elena Merișoreanu, despre Florin Piersic: „E un om minunat, foarte iubit”

Au fost împreună și la spectacole în SUA, unde au trăit alte momente pline de umor. Artista mărturisește că a primit un bacșiș mai mare după un spectacol și nu știa ce să facă și cum să procedeze, iar maestrul i-a propus foarte rapid și cu zâmbetul pe buze să-l împartă cu el.

„Am făcut turnee și în America, îmi amintesc că eram la un spectacol mare la New York, era și Monica Anghel și vreau să vă spun că tot așa, primisem un bacșiș mare și el a venit și i-am spus: Păi și ce facem?! La care îmi răspunde: Cum ce facem, îi împărțim! Este un om minunat, foarte iubit. Cel puțin în Israel vreau să vă spun că era ca și cum ar fi mers pe Lipscani. Toată lumea îl cunoștea, chiar și cei care nu vorbeau românește îl cunoșteau pentru că mergea foarte des acolo. Trebuie să ne rugăm pentru el să se facă bine”, a mărturisit artista.

Citește și Delia face furori cu noua pereche de adidași Balenciaga. Cât a plătit artista pe celebrele încălțări. Nu sunt ieftini deloc

Spynews
Acces Direct. Momente cumplite pentru familia Raisei, fetița de doi ani din Dolj. Va fi înmormântată mâine, de Ziua Copilului. Cine a lipsit de la priveghi
Bzi.ro
Cabral și-a găsit nevasta cu doi bărbați! „Deci, nu te mai suport!”
Fanatik.ro
Stațiunea din România care a renăscut din ruine. Are astăzi plaja cu cel mai fin nisip de pe litoral, iar turiștii din toate colțurile țării se vor bate pe rezervări
Capital.ro
Decizia finală pentru toți cei cu TELEFOANE mobile. Ordinul UE devine obligație în România
Playtech.ro
Simona Halep s-a făcut de RÂS! Și-ar da toată AVEREA ca să dispară aceste poze rușinoase
DailyBusiness
Amenzi uriașe pentru firmele care nu respectă legea! Se produc schimbări majore!
Adevarul
Românul care a înfruntat moartea, fugind din țară în anii '80: „M-am întors din SUA după 20 de ani, fără să stau pe gânduri” VIDEO
Spynews
Știrile Antena Stars. Frații Tate rămân sub control judiciar. Milionarii britanici nu au voie să părăsească țara
Spynews
Știrile Antena Stars. Ramona Olaru s-a săturat de iubiții cu bani, dar nu și bogați sufletește! Cum își testează pretendenții încă de la primele întâlniri: „Contează pentru mine...”
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Ilinca Vandici a făcut-o praf pe Bianca Drăgușanu! Războiul frumoaselor foste iubite de fotbaliști
wowbiz.ro
Imagini sfâșietoare de la priveghiul Biancăi! Momentul în care soțul ei izbucnește în plâns
Cancan.ro
Palatul Kensington, anunț de ultimă oră despre Kate Middleton. Scenariul de care se temeau cu toții
Playsport.ro
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise au fost făcute publice
kanald.ro
Mărturisirile cutremurătoare făcute de nepotul celor doi bătrâni din Iași, cărora le-a ars casa! „Au ieșit în picioarele goale”. Soția bărbatului a ajuns la spital după incendiu
Capital.ro
Regulă în România pentru toți șoferii care fac ITP. Legea pe care scrie suspendare plăcuțe și talon
StirileBZI
A fost aprobat un nou Program Rabla. Ce buget este pregătit
Prosport.ro
FOTO. Milionarul Arpad Paszkany a transformat-o total pe „Cenușăreasa” Antonela Pătruț. Afaceristul i-a schimbat nu doar înfățișarea, ci și modul de viață
stirilekanald.ro
Raisa, ucisă de vărul ei! Băiatul a recunoscut ce i-a făcut! Detalii șocante
substantial.ro
Empatia: Cheia către o lume mai bună – Cum să îți înveți copilul să fie plin de compasiune
MediaFlux
Răsturnare de situație privind creșterea plafonului de impozitare a pensiilor. Ce se întâmplă de la 1 septembrie
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'