GLUMA MACABRĂ a unor elevi din Suceava a pus poliţia pe drumuri

Mai mulţi elevi de la Colegiul Naţional "Ştefan cel Mare" din Suceava au decis să-şi declare mort un coleg. Totul s-a petrecut pe o reţea de socializare. În doar câteva ore, pe contul elevului, s-au adunat zeci de mesaje de condoleanţe. Poliţiştii s-au autosesizat şi au mers la spital pentru a cerceta cazul. Până la urmă s-a dovedit că totul a fost doar o glumă proastă.

21 aug. 2015, 11:28
GLUMA MACABRĂ a unor elevi din Suceava a pus poliţia pe drumuri

Nişte elevi de la Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare” au decis să-şi „omoare” virtual un coleg. Aceştia au postat pe un cont de socializare un mesaj din care reieşea că băiatul a fost preluat în seara de miercuri, în jurul orelor 21.00, de către un echipaj al Ambulanţei de la terasa unui restaurant din zona Scheia, în stop cardio-respirator, scrie obiectivdesuceava.ro. În ciuda manevrelor de resuscitare ale echipajului medical sosit la faţa locului, în cele din urmă, a fost declarat decesul.

În doar câteva ore de la postare, pe contul de Facebook al elevului sucevean, s-au adunat zeci de mesaje de condoleanţe. Mai mult, poliţiştii s-au autosesizat şi au început cercetările doar că la morga Spitalului Judeţean nu a ajuns nici un cadavru.

Cred că este o glumă de foarte mult prost gust„, a declarat doctorul Tiberius Brădăţan, director medical în cadrul spitalului sucevean.

De gluma elevilor nu a fost încântat nici profesorul Dan Popescu, directorul Colegiului Naţional „Stefan cel Mare”, unde sunt aceştia elevi.

Am contactat-o deja pe diriginta lor care a demarat o anchetă. Vor trebui să explice ceea ce au făcut. Din ce am discutat cu o elevă implicată, am înţeles că şi-au dat toţi întâlnire la o terasă, doar că R.B. nu a mai ajuns. Aşa s-au decis să-l , drept pedeapsă. Vor suporta consecinţele pentru fapta lor. Chiar dacă sunt în vacanţă, cred că au uitat unde sunt elevi„, a declarat directorul colegiului.

Citeşte şi Cea mai tare FARSĂ! Medicii l-au convins că a stat în COMĂ zece ani, după ce a ajuns la SPITAL beat mort VIDEO