Glumă MACABRĂ de Halloween. Faci INFARCT sau suni ÎNGROZIT la 911 FOTO ŞI VIDEO

Un american care adoră să sperie oamenii a reuşit să bage groaza în vecinii săi, el aranjând pe aleea din faţa casei sale o scenă a crimei extrem de realistă.

16 oct. 2013, 18:18

Un bărbat din Oklahoma, îndrăgostit de Halloween, a pus la punct o farsă înfricoşătoare, dar atât de realistică, încât vecinii săi au sunat îngroziţi la 911.

Johnnie Mullins, din oraşul Mustang, şi-a „decorat” aleea din faţa casei cu două „cadavre” care nu erau altceva decât manechini desfiguraţi în aşa fel încât totul părea a fi fost scena unui dublu asasinat oribil. Sângele, fals desigur, era şi el din belşug în jurul aşa-ziselor corpuri, astfel că vecinii au apelat disperaţi şi plini de oroare la numărul de urgenţă.

Citeşte şi Amintiri de Halloween: Cum am fost lovit de un dovleac, iar o scară mi-a căzut pe faţă VIDEO

Încerc să sperii oamenii, asta e ceea ce îmi place să fac cel mai mult„, a declarat zâmbind bărbatul, iar încercarea se pare că i-a reuşit extrem de bine. „Am simţit că-mi iese inima din piept. Dacă eu m-am speriat, cum să credem că va reacţiona un copil„, a spus una dintre vecine, dar Mullins susţine că scenele horror din faţa casei sale au fost ferite de ochiii celor mici.

Citeşte şi Halloween 2013. Se anunţă o săptămână de petreceri în Bucureşti. Vezi ce oferte ai la alegere