Glumă proastă a doi tineri din Maramureş. Au anunţat la megafon o alarmă falsă antiaeriană în miez de noapte VIDEO

Doi tineri din Sighetu Marmaţiei s-au ales cu o amendă uriaşă după ce în noaptea de joi spre vineri s-au distrat, punând la un megafon sunetul unei sirene pe motiv că ne-ar ataca ruşii.

04 mart. 2022, 20:27
Glumă proastă a doi tineri din Maramureş. Au anunţat la megafon o alarmă falsă antiaeriană în miez de noapte VIDEO

Gluma proastă a doi tineri din Maramureş a fost transmisă live pe Facebook. În timp ce se plimbau cu maşina, au pus la un megafon sunetul unei sirene şi au anunţat că suntem atacaţi de Rusia.

De asemenea, i-au alertat pe oameni să se adăpostească, pe motiv că Sighetul ar fi bombardat. În condiţiile în care războiul din Ucraina se desfăşoară în apropierea graniţelor României, gluma tinerilore nu a fost pe placul tuturor, scrie Adevărul.

Citeşte şi: Transnistria îşi cere independenţa faţă de Republica Moldova! Replica Tiraspolului după ce Chişinăul a cerut oficial aderarea la UE

Mai mult, imaginile cu ajuns şi în atenţia Poliţiei Maramureş care a făcut verificări pentru identificarea celor două persoane.

„Astăzi, 4 martie, în urma apariţiei în mediul on-line a unui clip video, în care se aude sunetul unei sirene de război, poliţiştii din Sighetu Marmaţiei s-au sesizat din oficiu şi efectuează verificări, pentru identificarea persoanelor participante şi luarea măsurilor legale care se impun”, au anunţat poliţiştii IPJ Maramureş, potrivit sursei citate.

În urma verificărilor efectuate de poliţiştii din Sighetu Marmaţiei, au fost identificaţi doi tineri de 19 ani din Sarasău.

Aceştia au fost sancţionaţi contravenţional cu amenzi în valoare de 2.000 de lei conform art.2 pct. 1 din Legea 61/1991”, arată IPJ Maramureş.

Citeşte şi: Klaus Iohannis a făcut anunțul: Pe 8 martie se termină starea de alertă în România! O serie de măsuri restrictive vor fi anulate!