FARSĂ SINISTRĂ făcută unei tinere chiar de părinţii săi. Răzbunarea a fost CRUNTĂ

O tânără din Târgu Jiu a fost victima unei farse cumplite, pe care i-au făcut-o chiar părinţii săi. Aflată în alt oraş la studii, fata a aflat cu stupoare dintr-o scrisoare că locuinţa părinţilor a fost vândută, o mătuşă a murit, toate lucrurile ei au fost donate şi că este căutată de un cămătar fioros.

31 ian. 2015, 11:57
FARSĂ SINISTRĂ făcută unei tinere chiar de părinţii săi. Răzbunarea a fost CRUNTĂ

Părinţii studentei au făcut această farsă sinistră pentru a-i da acesteia o lecţie. În urmă cu ceva timp aceştia primiseră din partea ei o scrisoare în care fata îi anunţa că este însărcinată şi că a fugit cu noul iubit. Mai mult, le spunea că acesta are SIDA, este consumator de marijuana şi că locuiesc împreună într-o rulotă.

Părinţii au suferit un adevărat şoc la primirea acestor veşti. Când au aflat că totul a fost o farsă au hotărât să se răzbune. În consecinţă, i-au trimis fetei o scrisoare prin care o anunţau că au cumpărat o casă nouă, pentru care au luat un împrumut de la un cămătar. Acesta însă – povesteşte mama în scrisoare – o caută acum furios pe fată, pentru că ei ar fi rămas în urmă cu plata datoriei.

Vezi şi Răzbunarea unui fiu pe tatăl care îi deschidea toate SCRISORILE. Ce i-a făcut este MEMORABIL VIDEO

Mai mult decât atât, mama îi spune fetei în scrisoare că toate lucrurile ei au fost donate către un orfelinat, că tatăl lucrează acum ca îngrijitor la un cimitir, dar şi că o mătuşă a murit în urma consumului excesiv de alcool.

Citeşte şi Când soţia nu-i acasă soţul se ţine de FARSĂ. Ce a făcut un tată pentru a-şi bucura copiii VIDEO