Gmail ar putea adăuga opţiune pentru trimiterea de mesaje care se autodistrug după ce sunt citite

Publicat: Marţi, 17 Aprilie 2018 11:02 // Actualizat: Marţi, 17 Aprilie 2018 11:02 // Sursa: romaniatv.net

Gândită pentru mesaje cu termen de valabilitate limitat, opţiunea "confidenţial mode" va permite utilizatorilor să aleagă o durată de timp după care mesajul trimis să nu mai poată fi citit, printat sau redirecţionat unei alte adrese email.

Foto: go4it.ro

Gândit pentru mesaje cu termen de valabilitate limitat, opţiunea "confidenţial mode" va permite utilizatorilor să aleagă o durată de timp după care mesajul trimis să nu mai poată fi citit, printat sau redirecţionat unei alte adrese email, scrie go4it.ro.

Citeşte şi Farsa Google de ziua păcălelilor. Utilizatorii au reacţionat negativ

Alternativ, utilizatorii Gmail vor putea seta o parolă, care să fie cerută destinatarului atunci când se încearcă accesarea mesajului. Parola poate fi trimisă separat prin mesaje SMS, sau comunicată destinatarului prin alte mijloace.

Aparent, va exista şi o opţiune pentru auto-distrugerea mesajelor, de îndată ce au fost citite la destinatar.

Nu este clar cum va funcţiona opţiunea „confidenţial mode" pentru mesajele trimise către adrese non-Gmail, sistemul care probabil funcţionează cu ajutorul unor tehnologii de criptare necesitând suport şi la partea de software.

Mai multe detalii am putea afla în următoarele săptămâni, Google plănuind pentru serviciul Gmail o revizie mai amplă, care vizează inclusiv partea de interfaţă.

 

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
gmail gmail optiuni mesaje care se autodistrug mesaje gmail
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.7305
RON
20 Aug
noapte 18 °
zi 35 °
Ultimele joburi adaugate
24 H