GOANA după CADOURI de MOŞ NICOLAE aduce haos. COZILE la BANCOMATE sunt interminabile FOTO

Moş Nicolae aduce haos în magazine. Nebunia cumpărăturilor este în toi, iar românii aleargă pe ultima sută de metri după cadouri. Centrele comerciale sunt pline încă de dimineaţă, pentru că mulţi au aşteptat până în ultima zi să cumpere darurile pe care le vor pune în ghetuţe.

05 dec. 2014, 16:50

Românii au lăsat cumpărăturile de Moş Nicolae pe ultima sută de metri, iar în magazine este aglomeraţie încă de dimineaţă de asemenea, pe seară, cozile de la bancomate au devenit interminabile, oamenii aşteptând zeci de minute pentru a reuşi să scoată bani.

Citeşte şi SUPERSTIŢII de Sf Nicolae: Două lucruri pe care trebuie să le faci ca să-ţi meargă bine. E importantă ordinea

Unele magazine au făcut reduceri chiar şi cu 40% la jucării, aşa că mulţi au profitat de ofertă. Cu toate acestea, autorităţile ne avertizează însă să avem grijă la jucăriile pe care le cumpărăm pentru că în urma controalelor au fost găsite mai multe nereguli, potrivit România TV.

Citeşte şi SFÂNTUL NICOLAE 2014. Cum s-a pregătit de sărbătoare cea mai bătrână mamă din ţară FOTO

De la începutul lunii, inspectorii de la protecţia consumatorului, împreună cu poliţia economică, au aplicat 358 de amenzi, în valoare de peste 1 milion de lei.