Godsmack concertează, în PREMIERĂ, în România

Godsmack, una dintre cele mai celebre trupe de heavy metal din Statele Unite ale Americii, va concerta în premieră în România, la Arenele Romane din Bucureşti, pe 27 iunie 2015, au anunţat organizatorii evenimentului, Phoenix Entertainment.

22 dec. 2014, 18:23
Godsmack concertează, în PREMIERĂ, în România

Solistul şi compozitorul Sully Erna, chitaristul Tony Rombola, basistul Robbie Merrill şi toboşarul Shannon Larkin se vor întâlni cu fanii din România la Arenele Romane din Bucureşti.

Godsmack îşi va delecta fanii cu hituri precum „Whatever„, „Voodoo„, „Awake„, „The Enemy„, „I Stand Alone„, dar şi cu piese de pe „1000hp”, albumul apărut în luna august.

Biletele pentru concertul de la Arenele Romane sunt disponibile în reţeaua Eventim, precum şi online, pe www.eventim.ro, la următoarele preţuri: până pe 25 ianuarie – 125 de lei, până pe 26 iunie – 145 de lei, în ziua evenimentului – 160 de lei.

Formaţia se află în prezent în preferinţele publicului, anul viitor având invitaţii la festivaluri precum Download, Rock im Park/ Rock am Ring, Hellfest, Graspop Metal Meeting.

Trei albume consecutive ale trupei Godsmack („Faceless” – 2003, „IV” -­ 2006 şi „The Oracle” – 2010) au intrat direct pe primul loc în clasamentul Billboard 200. De asemenea, grupul are 19 hituri incluse în Top 10, dintre care 15 au fost în Top 5.