Golden State Warrios rămâne în joc în finala NBA. Victorie spectaculoasă la Toronto, la un punct diferenţă

Golden State Warriors, dublă campioană en titre, a învins la limită în deplasare, cu scorul de 106-105, echipa Toronto Raptors, în cel de-al cincilea meci al finalei ligii profesioniste nord-americane de baschet (NBA), disputat luni seara.

11 iun. 2019, 06:28
Golden State Warrios rămâne în joc în finala NBA. Victorie spectaculoasă la Toronto, la un punct diferenţă

Toronto Raptors, care conduce cu 3-2 în această confruntare, a avut un avantaj de şase puncte pe tabelă cu trei minute înainte de finalul jocului, însă Warriors a revenit şi a întors rezultatul, prin trei aruncări consecutive de trei puncte reuşite de Stephen Curry şi Klay Thompson, rămânând astfel în cursa pentru cel de-al treilea său titlu consecutiv în NBA.

Succesul lui Warrios a fost umbrit, însă, de reaccidentarea starului Kevin Durant, care revenise pe parchet după o absenţă de o lună. Acesta a suferit o leziune la tendonul lui Ahile de la piciorul drept, fiind înlocuit în cel de-al doilea ‘sfert’ al partidei de la Toronto.

Este o victorie incredibilă, dar, în acelaşi timp, o pierdere oribilă‘, a declarat antrenorul lui Golden State, Steve Kerr, referindu-se la accidentarea lui Durant. Cel de-al şaselea meci al finalei NBA este programat joi seara, la Oakland.

Al şaselea meci al finalei se va juca joi noapte, în California.