Goodbye to Gravity lansa în clubul Colectiv piesa „Ziua în care vom muri”. VIDEO

Numărul persoanelor care şi-au pierdut viaţa în explozia din Clubul Colectiv din Capitală a ajuns la 25, iar 88 de persoane rănite au fost transportate la toate spitalele de urgenţă din Bucureşti, a anunţat secretarul de stat Raed Arafat, care a ajuns la faţa locului.

30 oct. 2015, 22:33
Goodbye to Gravity lansa în clubul Colectiv piesa „Ziua în care vom muri”. VIDEO

Clubul Colectiv găzduia, vineri seară, un concert al trupei Goodbye to Gravity, pentru lansarea unui nou album.Explozia de vineri seară din clubul din sectorul 4 al Capitalei, soldată cu zeci de morţi şi răniţi, a fost provocată de artificiile din timpul spectacolului, buretele fonic de pe un stâlp al clădirii aprinzându-se, iar ulterior focul s-a propagat la tavan,

EXPLOZIE într-un club din Capitală: 25 MORŢI, 88 de răniţi. Tinerii s-au călcat în picioare pentru a se salva

Cum era prezentată lansarea albumului

Goodbye to Gravity a lansat noul album Mantras of War vineri, 30 octombrie, cu un spectacol inedit, la Club Colectiv. Concertul va beneficia de un show de lumini customizat, precum și de efecte pirotehnice și decoruri special create pentru a reda atmosfera SF a artwork-ului. Nu vor lipsi invitați speciali, un after-party de Halloween marca Goodbye to Gravity și multe alte surprize!

Accesul la concert va fi liber, iar CD-ul Mantras of Warprecum și merch-ul, special creat pentru acest eveniment, vor fi disponibile la prețuri promoționale.

Este o etapă foarte importantă pentru noi”, spune basistul Alex Pascu. “Suntem foarte mândri de acest album, iar lansarea va fi un eveniment cu adevărat special pentru fanii rock din România.”

Cu siguranță va fi un concert unic, cu un setlist extins, ce va cuprinde cele mai bune piese de pe cele două albume ale noastre”, adaugă vocalistul Andrei Găluț.

Mantras of War este al doilea album al bucureștenilor și va fi disponibil prin Universal Music România începând cu 30 octombrie.

Primul single, The Day We Die, poate fi urmărit la linkul de mai jos: