Google a lansat un nou motor de căutare pentru…mirosuri, de Ziua Păcălelilor

Nu ar fi Ziua Păcălelilor fără nişte farse interesante, aşa că Google s-a gândit să ne ofere una... înmiresmată. Astfel, luni dimineaţă, compania a anunţat lansarea Google Nose (Nasul Google).

01 apr. 2013, 06:26
Google a lansat un nou motor de căutare pentru…mirosuri, de Ziua Păcălelilor

Google Nose le-ar permite utilizatorilor să caute în baza sa de arome peste 15 milioane de mirosuri, printre care cele ale câinilor uzi sau ale gazelor de eşapament.

Aceasta nu este, însă, singura farsă Google de anul acesta, de Ziua Păcălelilor: YouTube, care este deţinut de Google, a anunţat că se închide şi se va redeschide în 2023, iar în Google Maps ar fi un nou mod de vizualizare a hărţilor: căutarea de comori.

Echipa de la Google Australia a venit luni cu SCHMICK – Simple Complete House Makeover Internet Conversion Kit – care le-ar permite utilizatorilor să schimbe aspectul casei lor pe Google Street View.

Nu doar Google se distrează de 1 Aprilie. Twitter a anunţat că începând de luni se va transforma în Twttr, întrucât ar fi renunţat la folosirea vocalelor. Dacă vreţi să le folosiţi, vă va costa cinci dolari pe lună, glumeşte reţeaua de socializare.