GOOGLE: Cum să faci SEX mai bine cu Google Glass

GOOGLE face deja parte din viaţa de zi cu zi a utilizatorilor de internet. Dar l-ai lua pe GOOGLE şi în pat, în momentele de pasiune?

22 ian. 2014, 19:58
GOOGLE: Cum să faci SEX mai bine cu Google Glass

GOOGLE Glass, ochelarii inventaţi de Google care îţi oferă un display portabil şi revoluţionar, intră acum şi în domeniul XXX. O nouă aplicaţie, dezvoltată recent, promite să facă sexul „mai grozav”, potrivit The Guardian.

Sherif Maktabi, unul dintre creatorii aplicaţiei, a folosit ochelarii Google o singură dată, în 2013, dar de atunci lucrează la aplicaţia care va îmbunătăţi felul în care faci sex: „Mulţi oameni consideră ceea ce facem drept respingător, dar noi ne bazăm munca pe o cerinţă reală. Oamenii au fantezii, dorinţe şi nevoi. E o chestie personală”.

Citeşte şi Google va lansa lentile de contact pentru diabetici

Concret, GOOGLE Glass îţi poate arăta ce vede partenerul sau partenera ta în timpul partidei de sex. Astfel, cu o simplă comandă vocală, GOOGLE îţi arată partida de sex prin ochii celuilalt şi tot o comandă vocală opreşte
transmisia, explică Maktabi.

Mai mult, timp de cinci ore, înregistrarea rămâne disponibilă pentru utilizatori. Aplicaţia poate controla şi luminile din încăpere, pentru o atmosferă romantică, şi poate oferi şi sugestii de poziţii Kama Sutra.

Citeşte şi FACEBOOK, cea mai recentă înşelătorie: Mii de oameni au fost păcăliţi. ATENŢIE!