Google introduce scrisul de mână pentru scrierea e-mailurilor

Publicat: Vineri, 25 Octombrie 2013 18:27 // Actualizat: Vineri, 25 Octombrie 2013 18:35 // Sursa: romaniatv.net

Gigantul de Internet american Google a introdus o nouă funcţie pentru Gmail şi Google Docs care le va permite utilizatorilor să trimită e-mailuri folosind scrisul de mână.

Cu ajutorul cursorului, utilizatorii vor putea să scrie ceea ce doresc, urmând ca Google să creeze o versiune tipărită a acelor cuvinte, dar şi să ofere sugestii pentru termeni similari dintre care internauţii pot alege, scrie Mediafax care citează indiatoday.com.

Potrivit CNN, funcţia va fi disponibilă în peste 50 de limbi străine pentru utilizatorii Google, în timp ce persoanele care folosesc Google Docs vor avea această opţiune în doar 20 de limbi.

Xiangye Xiao, Product Manager Google, a spus, într-un articol publicat pe blog, că opţiunea pentru scrisul de mână va face ca Internetul să fie utilizat mult mai uşor de oamenii din întreaga lume. De asemenea, el a subliniat că acesta este un efort de "a sparge" barierele între diversele limbi.

Pentru a testa funcţia, utilizatorii trebuie să intre în setările generale ale Gmail sau Google Docs, să apese butonul care indică toate opţiunile privind limba. Apoi, utilizatorul va trebui să selecteze căsuţa în care scrie "Activează funcţia de introducere" şi va apărea o listă cu toate tipurile de tastatură pe care Google le deţine. Limbile străine care au alături o imagine a unui creion sunt cele care pot fi folosite pentru opţiunea "scris de mână".

Citeşte şi Povestea directorului GOOGLE care ia în fiecare zi 150 de vitamine. Vezi până când vrea să TRĂIASCĂ

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
25 oct 19:00
... Gigantul de Internet american Google a introdus o nouă funcţie pentru Gmail şi Google...
25 oct 18:35
...Gmail şi Google Docs care le va permite utilizatorilor să trimită e-mailuri folosind scrisul de mână. Citește mai departe… Powered by WPeMatico...
1
EUR
4.8582
RON
20 Sep
noapte 12 °
zi 27 °
Ultimele joburi adaugate
24 H