Gorghiu, atac la Dâncu: E o risipă gravă să dea 16 milioane de euro pentru două stadioane în Teleorman

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu l-a atacat din nou, sâmbătă, pe ministrul Dezvoltării Vasile Dâncu, criticîndu-l că a dat 16 milioane de euro pentru două stadioane în Teleorman, în contextul în care Complexul Energetic Oltenia din Gorj este în prag de insolvenţă.

05 mart. 2016, 20:33
Gorghiu, atac la Dâncu: E o risipă gravă să dea 16 milioane de euro pentru două stadioane în Teleorman

E o risipă gravă ca Ministerul Dezvoltării să dea 16 milioane de euro pentru două stadioane în Teleorman în condiţiile în ţara – inclusiv Teleormanul! – are nevoie ca de aer de programe de dezvoltare serioase. Complexul Energetic Oltenia din Gorj, judeţul în care mă aflu astăzi, este în prag de insolvenţă, iar mii de locuri de muncă ale gorjenilor sunt în pericol„, a declarat Alina Gorghiu, care se află sâmbătă într-un turneu electoral în judeţul Gorj.

În opinia Alinei Gorghiu, oamenii din zonă „au nevoie de alternative, care nu sunt create dacă banii publici se alocă total nechibzuit”.

„În Teleorman, rata şomajului e de 11%, în topul naţional. În loc de investiţii în educaţie, noi tehnologii ori infrastructură rutieră, teleormănenilor li se oferă noi stadioane… Astfel de pseudo-investiţii trebuie oprite!”, a mai precizat copreşedintele PNL.

Nu este primul atac al liderului PNL la adresa ministrului Vasile Dâncu. Tot sâmbătă, Alina Gorghiu a intervenit în disputa dintre primarul interimar al Capitalei, Răzvan Sava, şi vicepremierul Vasile Dâncu legată de Arena Naţională, Gorghiu susţinând poziţia primarului de a interzice folosirea Arenei în lipsa unei autorizaţii legale de la ISU.

Gorghiu l-a acuzat pe ministrul Dezvoltării Regionale, vicepremierul Vasile Dâncu , că recurge la manipulări „de tip pesedist” atunci când l-a ironizat pe primarul Răzvan Sava în legătură cu refuzul de a permite utilizarea Arenei Naţionale.