Gorghiu, despre audierea lui Dragnea la DNA: Şi eu am fost solicitată MARTOR. Liderul PSD să dea lămuriri

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, joi, cu privire la audierea lui Liviu Dragnea, ca martor, în dosarul Govor, că acesta are obligaţia să dea lămuriri procurorilor, adăugând că, din păcate, toate partidele au probleme de corupţie în administraţia locală.

17 dec. 2015, 15:25
Gorghiu, despre audierea lui Dragnea la DNA: Şi eu am fost solicitată MARTOR. Liderul PSD să dea lămuriri

„Vă aduc la cunoştinţă că şi eu am fost solicitată ca martor. Martorul are menirea să aducă lămuriri, dacă are informaţii despre o speţă. Nu cred că este niciun fel de problemă, dimpotrivă, este o obligaţie pe care cu toţii trebuie să o respectăm”, a declarat, pentru Mediafax, liderul PNL Alina Gorghiu.

Citeşte şi: Liviu Dragnea, audiat la DNA în calitate de martor în dosarul lui Govor. Deputatul PSD Andrei Dolineaschi, URMĂRIT PENAL

Alina Gorghiu a afirmat că, din păcate, cazul nu este singular şi nu doar PSD este afectat de cazuri de corupţie ajunse în atenţia procurorilor DNA.

„Este o situaţie incipientă, procedura este la început. Din păcate, nu este un caz singular şi nu vorbim doar de PSD, vorbim de toate partidele politice care au asemenea probleme în administraţia locală”, a afirmat Alina Gorghiu.

Gorghiu a mai spus că s-ar bucura ca alegerile de anul viitor să însemne „un start nou”, în contextul în care „cel puţin PNL a introdus criterii de integritate cât se poate de serioase” pentru a reduce cazurile de corupţie.

Copreşedintele PNL a mai afirmat că se bucură că justiţia funcţionează, dar îi pare rău să constate că există în continuare cazuri de corupţie în administraţia locală.

CITEŞTE ŞI Mircea Govor, vicepreşedintele CJ Satu Mare, reţinut pentru corupţie şi şantaj

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost audiat în calitate de martor la DNA, joi, în dosarul în care vicepreşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, Mircea Vasile Govor, lider al filialei judeţene a PSD, a fost reţinut de procurorii DNA, pentru fapte de corupţie.