POLIŢIA, la sediul ACL pentru a ancheta CAZUL GĂINILOR. Alina Gorghiu: Îmi provoacă scârbă

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Purtătorul de cuvânt al ACL, Alina Gorghiu, a reacţionat, marţi, după ce au fost aruncate găini cu mesaje anti-Iohannis în curtea Alianţei, spunând că este o "campanie fără precedent", care îi provoacă "scârbă". Poliţiştii au fost chemaţi pentru a face verificări şi a-i identifica pe cei care au aruncat găinile. 

11 nov. 2014, 09:59

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. „Este o campanie fără precedent. O campanie de o violenţă extremă, o campanie care ma ingrozeşte si imi provoacă scârbă. Nu ati văzut niciodată de la Revoluţie o campanie  atat de josnica, care sa atingă un aşa nivel de mojicie (…)”, a declarat Alina Gorghiu. 

Purtătorul de cuvânt al ACL a arătat că „mizeria” de marţi constituie un „atac la tot ce se inseamna statul de drept”.

„Atatea atacuri murdare, aceasta mizerie de astazi… Nu intamplator cred ca au facut lucrul asta astazi, cand are loc intalnirea liderului PPE Joseph Daul cu liderii ACL Klaus Iohannis si Vasile Blaga. Vom ajunge de rasul Europei pentru a nu stiu cata oara din cauza unui gest iresponsabil”, a mai spus liberala.

Găini aruncate în curtea sediului ACL. Pe gâtul lor scria: „Sunt Iohannis. Mi-e frică de dezbatere” VIDEO

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Gorghiu a precizat că ACL a sesizat Poliţia, aceasta urmând să stabilească cine sunt cei care au aruncat găinile în curtea ACL. 

Cred că astăzi pot să pun eticheta fără niciun fel de emoţie că greşesc că PSD este un partid al găinarilor şi îmi cer scuze pentru comparaţie faţă de găinile care încă mai trăiesc în curte, pe care nu au reuşit să le omoare şi să le atârne de gât mesaje violente şi lipsite de bun simţ”, a arătat Gorghiu.

De asemenea, a fost sesizată Autoritatea Sanitară Veterinară. Potrivit lui Gorghiu, în situaţia în care Autoritatea Sanitară Veterinară îşi va da acordul, cele câteva zeci de găini vor fi date unui aşezământ pentru copii pentru a fi folosite la bucătărie.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014.  Mai multe găini, unele dintre ele moarte, au fost aruncate, marţi, în curtea sediului ACL din Şoseaua Kiseleff, păsările având la gât bileţele pe care scrie: „Eu sunt Iohannis”,”Mi-e frică de dezbatere”.