Gorghiu: Victor Ponta încearcă o strategie de ÎNDULCIRE a relaţiei cu Iohannis

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, vineri, că liberalii s-au consultat cu preşedintele Klaus Iohannis atât pe Codul Fiscal cât şi pe votul prin corespondenţă. Totodată, Alina Gorghiu l-a atacat pe premierul Victor Ponta, spunând că acesta încearcă acum "o strategie de îndulcire a relaţiei" cu preşedintele.

04 sept. 2015, 14:37
Gorghiu: Victor Ponta încearcă o strategie de ÎNDULCIRE a relaţiei cu Iohannis

Alina Gorghiu a precizat că ea nu se laudă precum premierul pe reţelele de socializare când vine vorba despre dialogurile sale instituţionale.

Citeşte şi: Ponta, despre Iohannis: Până pe 5 iunie am avut o relaţie CIVILIZATĂ, apoi una RECE şi acum una NORMALĂ

„Faptul că eu nu mă laud ca premierul pe Facebook sau pe Twitter de fiecare dată când vorbesc cu cineva nu înseamnă că nu intru în dialog instituţional.

În acest moment, Victor Ponta simte nevoia să se lege de cineva cu imagine pozitivă. Este clar că a văzut că perioada conflictului cu Cotroceniul, cu Klaus Iohannis adică nu i-a prins bine, motiv pentru care încearcă o strategie de îndulcire a relaţiei.

Sunt convinsă că o relaţie instituţională există şi eu, ca lider al PNL, şi Vasile Blaga îl credităm cu bună-credinţă atunci când îşi vede de probleme ţării în raport cu Preşedinţia şi sunt subiecte foarte multe pe care guvernul ar trebui să aibă consultări cu Palatul Cotroceni şi nu numai„, a menţionat copreşedintele PNL.

Întrebată despre temele pe care s-a consultat cu şeful statului, Alina Gorghiu a precizat că aceastea au fost Codul Fiscal şi votul prin corespondenţă.

Citeşte şi: Ce pregăteşte Klaus Iohannis după ce PNL şi PSD au bătut palma pentru „dialog”

„Păi, de exemplu pe Codul Fiscal. L-am informat pe preşedinte care este mandatul PNL la negocierile politice. Am avut consultări şi pe votul prin corespondenţă. Ne-am consultat cu domnia sa”, a adîăugat liderul PNL.