Gorghiu: Liderilor PSD şi ALDE nu le plac tehnocraţii şi nici variantele politice. Poate doar soluţiile penale sunt pe gustul lor

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a declarat că nu înţelege "supărarea" liderilor PSD şi ALDE legată de intenţia preşedintelui Klaus Iohannis de a propune un premier politic. Gorghiu spune că celor de la PSD şi ALDE nici tehnocraţii nu le plac, nici variantele politice, ci "poate doar soluţiile penale sunt pe gustul lor".

30 sept. 2016, 17:56
Gorghiu: Liderilor PSD şi ALDE nu le plac tehnocraţii şi nici variantele politice. Poate doar soluţiile penale sunt pe gustul lor

„Liderii PSD și ALDE nu au niciun motiv de îngrijorare cu privire la numirea viitorului Prim-ministru. PSD va fi foarte departe de obținerea a 50% din voturi care i-ar permite sa desemneze un candidat, iar ALDE nu va depăși limita de 5% pentru a fi interesat de subiect. Chiar nu înțeleg deloc supărarea acestora legată de intenția președintelui Iohannis de a propune un premier politic. Nici tehnocrații nu le plac, nici variantele politice. Poate doar soluțiile penale sunt pe gustul lor„, a scris Alina Gorghiu, pe Facebook.

Vouă vă place Cioloş? Că mie da…„, şi-a încheiat Alina Gorghiu mesajul.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, că, în opinia sa, ar fi bine ca Dacian Cioloş să continue proiectele după alegerile parlamentare, subliniind însă că, pentru acest lucru, e necesar ca de acum să îşi declare adeziunea sau măcar simpatia pentru partidul cu care doreşte să continue proiectele. Iohannis a precizat din nou că, după alegeri, nu va nominaliza premier independent.

Întrebat vineri dacă va rămâne independent sau va candida în alegeri, premierul Dacian Cioloş a răspuns: ”Am spus că nu o să candidez şi eu nu am înţeles din ce a spus domnul preşedinte Iohannis că mi-a cerut să candidez”.