Grăbeşte procesul de slăbire cu aceste lichide

În sezonul cald, pe lângă fructele și legumele proaspete pe care trebuie să le mâncăm, este recomandat să se bea cât mai multe lichide. Iar dacă ții dietă, există câteva băuturi care nu trebuie să lipsească din planul de alimentație.

21 aug. 2017, 08:34
Grăbeşte procesul de slăbire cu aceste lichide

Apă cu suc de lămâie

Sucul de lămâie este sursă bogată de vitamina C, substanță nutritivă care favorizează pierderea în greutate. Conform unui studiu recent, oamenii care consumă fructe cu un nivel ridicat de vitamina C ard mai multe grăsimi în timpul antrenamentului fizic, comparativ cu cei care le evită.

Suc de morcov

Morcovul conține o cantitate mare de fibre și are foarte puține calorii. Dacă vrei să nu mai mănânci nimic până la prânz, bea un pahar de suc de morcovi dimineața. În plus, sucul de morcov are capacitatea de a crește secreția biliară. Aceasta, la rândul său, ajută la arderea mai rapidă a grăsimilor, ajutând astfel la scăderea în greutate. Transformă sucul de morcovi într-o băutură cu efect detoxificant prin adăugarea unui măr, jumătate de portocală și o linguriță de ghimbir ras. Consumând-o, vei elimina toate toxinele acumulate în organism, ele fiind cele care te împiedică să slăbești. 

Suc de roșii

Roșia este sursă bogată de calciu, fier și vitamina C. Poți prepara din roșii o băutură delicioasă, potrivită pentru zilele cu temperaturi ridicate. Un pahar de suc de roșii reduce pofta de mâncare pentru câteva ore, te hidratează și te menține în formă.

Suc de spanac

Spanacul este considerată cea mai nutritivă legumă. Ea conține cantități mari de vitaminele A, B2, B6, C, E și K, mangan, fier, magneziu, acid folic, calciu, potasiu, fibre, cupru, proteine, fosfor, zinc, acizi grași Omega-3, seleniu și triptofan. Compușii prezenți în spanac au capcitatea de a ține sub control foamea, ceea ce duce în final la pierderea kilogramelor. Bea suc de spanac înainte sau după ce ai mâncat, de preferat dimineața pe stomacul gol.

Suc de grepfrut

Grepfrutul este fructul care nu trebuie să lipsească din nicio dietă. Bea dimineața un pahar cu suc de grepfrut și până la prânz nu vei mai mânca nimic. În plus, bea-l în cantități mici după fiecare masă. Scade apetitul.  

Dieta GM te scapă de 7 kilograme într-o săptămână