Grădiniţe de vară, deschise în sectorul 4 al Capitalei

Pentru al 5-lea an consecutiv, primarul Cristian Popescu-Piedone a decis ca, în perioada vacanţei de vară, pe raza Sectorului 4 să funcționeze două unităţi de învăţământ preşcolar.

22 iun. 2015, 14:22
Grădiniţe de vară, deschise în sectorul 4 al Capitalei

Demersul Edilului se înscrie în cadrul preocupării Autorităţii Locale Sector 4, de a asigura condiţii optime desfăşurării procesului educaţional, prin asigurarea suportului financiar necesar funcționării unităților educative și venind astfel în sprijinul părinţilor care lucrează şi nu au cu cine să-şi lase copiii pe timpul verii.

Având în vedere că toate celelalte grădiniţe și-au închis porţile începând cu 19 iunie, două grădinițe vor avea program de vară după cum urmează:

În perioada 1- 31 iulie a.c. Grădinița nr. 228 – Piticot, situată pe str. Spiniș nr.1
În perioada 1 -31 august a.c. Grădinița nr. 243 – Înșir’te mărgărite de pe str. Almașu Mare nr. 1.

Grădinițele care vor funcționa și pe timpul verii îi așteaptă pe micuții înscriși cu activități relaxante și distractive. De asemenea, vor fi organizate ateliere de pictură, cursuri de muzică, dans, excursii, jocuri și activități educaționale.

Părinții interesați pentru înscrierea copiilor la grădinițele de vară, pot obține informații suplimentare, apelând 021.450.38.27 pentru Grădinița nr. 228 – Piticot și 021.450.34.52 pentru Grădinița nr. 243 – Înșir’te mărgărite.

CITEŞTE ŞI: Grădiniţele din Bucureşti, deschise în vacanţa de vară