Grammy 2013: Rochia „dinozaur”, furoul sau uniforma de hangiţă, printre eşecurile vestimentare FOTO

Cele mai multe dintre doamnele muzicii mondiale prezente la gala premiilor Grammy de la Los Angeles au optat pentru ţinute elegante. Parada de pe covorul roşu a prilejuit, cum era de aşteptat, şi apariţii bizare, complet nereuşite, care nu puteau trece netaxate.

11 feb. 2013, 11:38

Dorinţa de a ieşi în evidenţă prin ţinută la premiile Grammy, le-a făcut pe unele dintre vedetele care au defilat pe covorul roşu să ia decizii vestimentare demne de categoria „aşa nu!”.

Iată cele mai nereuşite ţinute de la premiile Grammy 2013:

Florence Welch este pasionată de dinozauri şi a considerat că gala de la Los Angeles este un bun prilej pentru a aduce un omagiu atât de dragului său stegozaur. Cântăreaţa a purtat o rochie lungă, verde metalic, marca Givenchy, accesorizată cu o poşetuţă de aceeaşi culoare.

Vedeta show-ului America’s Top Model, Lisa D’Amato, a părut o hangiţă „aterizată” din altă lume la gala Grammy 2013, unde a apărut îmbrăcată într-un top negru, cu mâneci vărgate, căzute pe umeri, şi o fustă în dungi verticale negre, albe şi roz, lungă până undeva la jumătatea tibiei.

CITEŞTE ŞI: Adele, ţinută controversată la Premiile Grammy. Cele mai interesante rochii de pe covorul roşu FOTO

Nici cântăreaţa americană D’Manti nu a fost prea inspirată, rochia ei putând trece cu uşurinţă drept un furou sau, şi mai rău, drept o plasă de pescuit murdară.

Kate Pierson, de la B52, a avut o apariţie de-a dreptul bizară, rochia ei  de culoare mov, cu guler înalt, având un imprimeu care imita un corset dantelat.

Şi bărbaţii au ieşit în evidenţă prin greşeli vestimentare la gala Grammy de la Los Angeles.

Americanul Jay Manuel (foto stânga) s-a afişat cu un costum pe care părea că a vărsat cineva mai multe găleţi de vopsea, în timp ce RedFoo, de la LMFAO, a ales total neinspirat: un costum din catifea neagră, cu pantaloni trei sferturi, şi pantofi din acelaşi material.

Pentru mai multe imagini, vezi GALERIA FOTO