ROMÂNII AU TALENT. „Grasele” Mihaelei Radulescu, CAMPIOANE MONDIALE la dans

Gimnastele jignite de Mihaela Rădulescu la concursul de talente au ajuns campioane mondiale. Fetele nu s-au lăsat intimidate de criticile divei de Monaco şi şi-au văzut mai departe de treabă. 

03 iun. 2015, 07:22

Crina Catinean şi Ştefania Oltean, concurentele pe care Mihaela Rădulescu le-a criticat pentru că au câteva kilograme în plus, au devenit campioane mondiale la aero-dance, potrivit România TV .

Citeşte şi ROMÂNII AU TALENT. Gimnasta făcută GRASĂ de Mihaela Rădulescu, din nou faţă în faţă cu diva. Cum arată acum

Cele două tinere au fost la 14 ani protagonistele primului scandal în care a fost implicată Mihaela Rădulescu în calitate de jurat al show-ului de talente.

 „Ţie-ţi plac dansatoarele grase? Lacul lebedelor pe 100 de kilograme pe picior?”, a întrebat-o atunci diva pe Andra.

Fetele au slăbit, însă nu au reuşit să ajungă până în finală competiţiei, fiind eliminate printr-un vot al publicului. În schimb, s-au revanşat în Croaţia, acolo unde săptămâna trecută a avut loc World Dance Master, de unde cele două s-au întors cu titlul mondial la aero-dance. Competiţia a adunat peste 5.000 de dansatori din întreagă lume. Ştefania a luat locul 3 solo, la secţiunea „Lyrical”, iar grupul Diamond Duo, compus din ea şi Crina a luat medalie de aur.

Citeşte şi Mihaela Rădulescu: „Facem şi dragoste în engleză”. Declaraţiile săptămânii