Grav accident de circulaţie în Cluj. O femeie a fost omorâtă cu maşina de un poliţist beat

Caz grav la Cluj. Un poliţist beat aflat în timpul serviciului a omorât o femeie cu maşina. Agentul a pierdut controlul volanului şi a lovit-o pe bătrâna de 71 de ani care se afla pe marginea străzii.

11 iul. 2015, 05:40
Grav accident de circulaţie în Cluj. O femeie a fost omorâtă cu maşina de un poliţist beat

Un grav accident a avut loc vineri după masă, în jurul orei 14.00. Viorel Mariș, unul dintre polițiștii locali ai comunei Beliș, deși era în timpul serviciului și îmbrăcat în uniformă, se îndrepta de la cârciuma din sat spre casă.

În drumul lui, mort de beat, Mariș a scăpat de sub control mașina pe care o conducea și a lovit o biată femeie, în vârstă de 71 de ani, care se afle pe marginea drumului.

Potrivit ziarulclujean.ro, polițiștii rutieri au fost șocați când l-au văzut pe colegul lor de la locală cât de beat era. Rezultatul alcoolemiei pe aparatul etilotest indica o valoare mai mare de 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat. Adică 2 la mie în sânge sau mai mult. Martorii spun că femeia mergea pe marginea drumului, dar cum în localitate nu există trotuare, polițiștii care au efectuat cercetarea la fața locului au stabilit că aceasta dorea să traverseze strada neregulamentar.

„Un conducător auto, în vârstă de 54 de ani, din localitatea Beliș, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității de domiciliu, a surprins și accidentat mortal o femeie în vârstă de 71 de ani. Potrivit primelor informații, femeia s-ar fi angajat în traversarea neregulamentară a străzii. În urma testării conducătorului auto, cu aparatul etilotest, a rezultat faptul că acesta se afla sub influența băuturilor alcoolice”, a declarat Carmen Jucan, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Cluj.

După ce a lovit bătrâna, şoferul a ajuns cu autoturismul într-un stâlp de pe marginea drumului. A fost rănit destul de grav, iar acum este la spital.