Grav accident de circulaţie în Giurgiu. Cinci persoane au fost transportate la spital

Trei femei şi doi bărbaţi au ajuns vineri la spitale din judeţul Giurgiu şi din Capitală după ce conducătorul unui autoturism de teren din municipiul Bucureşti nu a acordat prioritate de trecere unui microbuz de transport persoane şi a intrat în coliziune cu acesta pe o stradă din oraşul Bolintin Vale, judeţul Giurgiu.

31 oct. 2014, 13:56
Grav accident de circulaţie în Giurgiu. Cinci persoane au fost transportate la spital

Un bărbat în vârstă de 45 de ani din municipiul Bucureşti, care se afla la volanul unui autoturism de teren, este cercetat penal pentru infracţiunea de vătămare corporală din culpă după ce, în timp ce circula cu un autoturism pe strada Palanca din oraşul Bolintin Vale, la intersecţia cu strada Partizani, nu a acordat prioritate de trecere unui microbuz, condus regulamentar de un şofer de 58 de ani, din comuna Vânătorii Mici, judeţul Giurgiu, intrând în coliziune cu acesta.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Giurgiu, Cristian Şuţă, spune că în urma accidentului, şoferul care a provocat accidentul, dar şi trei femei cu vârste cuprinse între 39 şi 49 de ani şi un bărbat de 32 de ani ce călătoreau ca pasageri în microbuz au fost răniţi, fiind necesar transportul lor la spitalul din Bolintin Vale şi la spitale din Bucureşti.

Potrivit Agerpres, ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative şi li s-au recoltat probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

Conducătorul autoturismului este cercetat acum de poliţiştii Formaţiunii Rutiere de la Poliţia Oraşului Bolintin Vale pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Vezi şi: Fată de 20 de ani, SPULBERATĂ de un autoturism. A fost aruncată zeci de metri pe câmp VIDEO