Grav accident în Baia Mare. Şapte oameni au fost răniţi, printre care un copil de 2 ani VIDEO

Şapte oameni, printre care un copil de 2 ani, au ajuns la spital după ce maşina în care erau înghesuiţi a ajuns într-o clădire, iar un perete s-a dărâmat peste ei. Martorii spun că atât şoferul, cât şi pasagerii miroseau puternic a alcool. Rudele lor au venit într-un suflet la locul accidentului şi au făcut un adevărat scandal cu poliţiştii şi medicii care le acordau ajutor răniţilor.

06 aug. 2014, 05:49

Accidentul cumplit a avut loc pe o stradă din Baia Mare. Un bărbat şi-a înghesuit mai multe rude în maşină şi fără să-i pese că le pune viaţa în pericol a gonit nebuneşte. Potrivit România TV, într-o curbă a pierdut control şi a intrat în plin în clădirea unui post de transformare. Un zid s-a dărâmat peste autoturism.

Martorii au sunat disperaţi după ajutor. Au rămas înmărmurişi când au văzut că în maşină erau îngrămădiţi 7 oameni, printre ei şi un copil de 2 ani. Mai mult, cred că şoferul a băut înainte să urce la volan.

„Am vazut luminile venind, motoriul turat la maxim, deci si viteza aveau si au pierdut controlul. Erau picioare, mainei rupte acolo. Erau incolaciti acolo”, a povestit un martor.

Rudele victimelor au venit într-un suflet să vadă ce s-a întâmplat. Au făcut scandal cu medicii şi poliţiştii.

 


loading...