Grav accident provocat de un fotbalist celebru. A omorât doi tineri căsătoriţi, la câteva ore după nuntă

Doi tineri în vârstă de 33 de ani, respectiv 26, și-au pierdut viețile la câteva ore după ce s-au căsătorit, în urma unui accidentul în care a fost implicat și un fotbalist celebru.

24 iun. 2019, 07:26
Grav accident provocat de un fotbalist celebru. A omorât doi tineri căsătoriţi, la câteva ore după nuntă

Alejandro Castro, în vârstă de 33 de ani și Maria Pena, de 26 de ani, au murit în accidentul provocat de fotbalistul Joao Maleck (20 ani), de la Sevilla. Accidentul a avut loc în oraşul mexican Guadalajara, de unde Maleck este originar şi unde acesta se întorsese în vacanţă.

Cei doi tineri au murit duminică, la scurt timp după ce s-a terminat petrecerea de nuntă. Aceștia erau împreună de câțiva ani și se cunoscuseră la locul de muncă. El era licențiat în pedagogie și avea doi copii mici, iar ea era licențiată în Științe ale Comunicării. „Își plănuiseră nunta în detaliu de anul trecut și erau foarte fericiți„, a mărturisit un apropiat de-al celor doi.

Conform primelor informații, accidentul a avut loc la nouă dimineața, mașina în care se aflau cei doi fiind lovită în plin de automobilul condus de Joao Maleck, de la Sevilla. Acesta conducea un Mustang, ultimul model și a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, fiind și el rănit în urma impactului.