Grav accident rutier pe DN 54. Două dintre victime, în stare de inconştienţă

Un accident rutier grav, în care au fost implicate cinci persoane aflate în trei autoturisme, s-a produs miercuri pe DN 54, între localitățile Corabia și Vișina, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Olt, Alexandra Dicu.

02 aug. 2017, 09:00
Grav accident rutier pe DN 54. Două dintre victime, în stare de inconştienţă

Una dintre victime a rămas încarcerată după accident și a fost scoasă din mașină de un echipaj al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Olt care a intervenit cu o autospecială cu modul de descarcerare.

Două dintre victimele accidentului au fost transportate, în stare de inconștiență, spre spitale din București și din Craiova, potrivit purtătorului de cuvânt al Serviciului Județean de Ambulanță (SAJ) Olt, medicul Alina Duminică.

O a treia victimă, o femeie de 28 de ani, care prezenta o plagă la cap, multiple contuzii și suspiciune de fractură la piciorul drept, a fost transportată de un echipaj SMURD la spitalul Caracal.

Cea de-a patra persoană rănită în accident a plecat spre spital cu un autoturism particular. A cincea persoană aflată în una dintre mașinile implicate în accident nu a necesitat îngrijiri medicale potrivit reprezentanților ISU Olt.

Citeşte şi: Accident grav în Maramureş, 3 morţi şi 3 răniţi. O fetiţă de 6 ani şi-a pierdut viaţa printre fiarele contorsionate