Gravidă de 15 ani, în stare gravă la spital după a încercat să-şi provoace un avort

Publicat: Vineri, 01 Martie 2013 13:35 // Actualizat: Vineri, 01 Martie 2013 13:35 // Sursa: RTV.net

O minoră din Argeş şi-a dat seama că a rămas însărcinată şi de teamă să nu afle părinţii ei a început să se lovească puternic în abdomen pentru a-şi provoca singură un avort, informează România TV. În urma loviturilor, aceasta a ajuns în stare gravă la spital.

Foto: mesagerdeconstanta.ro

Fata de 15 ani, din comuna Stolnici, judeţul Argeş, învăţa la cel mai bun liceu din Piteşti, Colegiu "I. C. Brătianu". Aceasta şi-a dat seama că este gravidă şi, de teamă să nu afle părinţii, a încercat să-şi omoare fătul lovindu-se puternic în abdomen.

În urma loviturilor puternice, şi-a rupt splina şi a fost nevoită să ceară ajutorul părinţilor săi. Aceasta a fost dusă de urgenţă la spitalul din Costeşti, unde medicii au crezut că este vorba de o simplă apendicită. Medicii au trimis-o apoi la Spitalul Judeţean din Argeş acolo unde a fost internată în stare gravă.

Citeşte şi În fiecare an, mii de copile fac avort. Drama unei tinere care a luat cea mai grea decizie la 15 ani

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
28 mar 11:52
...parteneri multipli, reflectat în creşterea numărului de mame minore şi patru locuri fruntaşe nedorite la nivel european şi mondial: mortalitate prin avort, mame minore, abandon de copii în maternităţi şi mortalitate infantilă. CITEŞTE: ...
03 mar 18:50
...mii de copile fac avort. Drama unei tinere care a luat cea mai grea decizie la 15 ani Source Article from http://www.rtv.net/gravida-de-15-ani-in-stare-grava-la-spital-dupa-a-incercat-sa-si-provoace-un-avort_68731.html ...
1
EUR
4.8278
RON
10 Apr
noapte 6 °
zi 25 °
Ultimele joburi adaugate
24 H