Gravidele anului 2014. Află ce vedete din România urmează să nască

După ce Alina Sorescu şi Anca Serea au adus pe lume două fetiţe perfect sănătoase la începutul acestul an, si alte vedete se pregătesc să devină mame.

15 ian. 2014, 09:44
Gravidele anului 2014. Află ce vedete din România urmează să nască

Anna Lesko

În urmă cu aproximativ o săptămână, Anna Lesko a anunţat că urmează să devină mămică. Cântăreaţa a afirmat că este gravidă în şapte luni şi că până acum a reuşit să ţină ascunsă sarcina.

CITEŞTE ŞI Gravidă în ŞAPTE LUNI, Anna Lesko se zbânţuie pe scenă fără nicio reţinere VIDEO

Oana Roman

Gravidă în opt luni de zile, Oana Roman pare neobosită. Paparazzii au surprins-o recent pe viitoarea mămică în timp ce se plimba prin mall, din magazin în magazin, alături de iubitul ei. Potrivit tabloidelor Oana Roman nu mai are mult şi va aduce pe lume o fetiţă, scrie eva.ro.

Misha, soţia lui Connect-R

Connect-R va deveni la începutul acestui an tată, Misha, soţia lui, fiind însărcinată în opt luni.

„Numele fetiței va fi Maia Maria Mihalache. Soția mea a simțit că vom avea o fetiță și, dinainte de a ști sexul copilului, mi-a spus că vrea să o cheme Maia, un nume care se regăsește atât în cultura hindusă, cât și în cea rusească. Și care înseamnă început de primăvară și de viață nouă. Nici nu se putea un nume mai potrivit. Pe lângă asta, soția mea vine de peste Prut, iar bunicii ei sunt ruși, iar despre noi, țiganii, se știe că avem origini hinduse”, afirma Connect-R în luna noiembrie.

Carmen Brumă

Frumoasa prezentatoare de la Realitatea TV este însărcinată în şase luni, însă a reuşit să-şi menţină silueta de invidiat. Deoarece mulţi nu credeau că este gravidă, Carmen Brumă a postat pe internet mai multe poze în care le arăta oamenilor burtica ei, în timp ce iubitul ei, prezentatorul TV Mircea Badea, confirma şi el informaţiile apărute în presă.

CITEŞTE ŞI Carmen Brumă, în luna a cincea de sarcină. Uite cât de bine arată iubita lui Mircea Badea FOTO

Dana Rogoz

Actriţa este în săptămâna 31 de sarcină şi se simte grozav.

„Incredibil cât de repede trece timpul. Am fost din nou la doctor şi l-am văzut pe bebe mic, pe Perfectu’ nostru iubit. Abia aştept să-l ţin în braţe”, a scris Dana Rogoz pe blogul ei.

Celia

Cântăreaţa s-a căsătorit în anul 2013, după care a anunţat că a rămas gravidă şi s-a decis să se mute în Australia, alături de soţul ei, pentru a naşte acolo. Acum, vedeta este însărcinată în cinci luni şi este mai fericită ca niciodată.