Grecia e disperată. Autorităţile elene nu mai fac faţă afluxului de imigranţi veniţi pe mare VIDEO

Publicat: Miercuri, 12 August 2015 10:18 // Actualizat: Miercuri, 12 August 2015 10:41 // Sursa: romaniatv.net

Situaţia e tot mai dramatică în Grecia. Pe KOS, insula elenă aflată în apropierea Turciei, autorităţile nu mai pot face faţă numărului impresionant de imigranţi veniţi pe mare.

Furioşi că nu au acte şi nici ce mânca, aceştia au pornit adevărate lupte de stradă, pe care poliţiştii au încercat să le aplaneze cu bastoane şi extinctoare.

Sosiţi în Europa în căutarea unui trai mai bun, imigranţii, majoritatea fugiţi din calea conflictelor din Siria şi Afganistan, au stat cu orele în faţa unui stadion din Kos ca să înregistreze să primească masă şi casă. Oboseala, foamea, căldura şi cozile interminabile i-au făcut pe sutele de oameni să-şi piardă răbdarea.

Citeşte şi Ciocniri între imigranţi şi poliţie pe insula Kos, în Grecia

S-a lăsat cu bătăi crunte între imigranţi, dar şi cu forţele de ordine care au folosit armele din dotare ca să-i calmeze. Scenele de-a dreptul halucinante s-au extins în afara stadionului, imigranţii disperaţi blocând mai multe străzi.

Situaţia din insulele greceşti, mai ales cele apropiate Turciei, este dramatică. De multe ori, numărul imigranţilor depăşeşte cel al localnicilor şi al turiştilor. Potrivit ONU, în primele şapte luni ale anului, în insulele din estul Greciei au ajuns 124 de mii de oameni, de aproape 8 mai mult ca anul trecut.

loading...
3 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
12 aug 10:48
Votează email 0 email
...autorităţile nu mai pot face faţă numărului impresionant de imigranţi veniţi pe mare. Citește mai departe… Mai mult: romania tv ...
12 aug 10:38
Votează email 0 email
...autorităţile nu mai pot face faţă numărului impresionant de imigranţi veniţi pe mare. Citește mai departe… Mai mult: romania tv ...
12 aug 10:37
.../>

a, a:hover,
.vw-page-title-box .vw-label,
.vw-post-categories a,
...
1
EUR
4.8024
RON
24 Feb
noapte 1 °
zi 15 °
Ultimele joburi adaugate
24 H