GRECIA ROMANIA 2014 LIVE VIDEO TVR: 0-1, GOL si cartonaş roşu Marica

GRECIA ROMANIA 0-1. Naționala României a făcut un pas uriaş spre Euro 2016 încă de la primul meci al preliminariilor.

07 sept. 2014, 16:36
GRECIA ROMANIA 2014 LIVE VIDEO TVR: 0-1, GOL si cartonaş roşu Marica

GRECIA ROMANIA LIVE VIDEO TVR. URMARESTE MECIUL GRECIA ROMANIA LIVE VIDEO TVR AICI 

Centralul Mark Clattenburg fluieră finalul: Grecia – România 0-1.

Min. 90 – Chipciu este înlocuit cu Torje

Min. 84 – Hoban este înlocuit de Prepeliţă

Min. 68 – Maxim este înlocuit cu Enache

Min. 57 – Diamantakos primeşt un cartonaş galben

Min 52: Cartonaş roşu Marica

GRECIA – ROMÂNIA, SCOR 0-1 la PAUZĂ 

Min 45+2 / Marica primeşte cartonaş galben

Min. 37: Ocazie uriaşă Dragoş Grigore, portarul elen prinde pe linia porţii

Min. 30 – Pintili vede cartonaşul galben 

Min. 25 – Manolas primeşte cartonaş galben după un fault asupra lui Chipciu 

Min. 17 – Samaras primeşte un cartonaş galben după un fault asupra lui Hoban 

Min. 10 Marica înscrie în poarta lui Karnezis. GRECIA – ROMÂNIA, scor 0-1 

Min. 9 – Chipciu obţine un penalty 

Meciul se desfăşoară fără spectatori, din cauza unei sancţiuni primite de Grecia.

Echipele de start pentru meciul dintre naţionalele de fotbal ale României şi Greciei, care are loc duminică seara, pe stadionul ”Georgios Karaiskakis” din Pireu, în Grupa F a preliminariilor EURO 2016:

Grecia: 1. Orestis Karnezis – 15. Vasilis Torossidis, 19. Sokratis Papastathopoulos, 4. Kostas Manolas, 20. Jose Holebas – 23. Panagiotis Tachtsidis, 22. Andreas Samaris – 2. Petros Mantalos – 14. Dimitris Salpingidis (căpitan), 9. Kostas Mitroglou, 10. Georgios Samaras. Selecţioner: Claudio Ranieri.

Rezerve: 12. Panagiotis Glykos, 13. Stefanos Kapino – 3. Georgios Tzavellas, 5. Vangelis Moras, 6. Kyriakos Papadopoulos, 11. Loukas Vyntra, 21. Avraam Papadopoulos, 7. Kostas Fortounis, 8. Panagiotis Kone, 16. Lazaros Christodoulopoulos, 17. Stefanos Athanasiadis, 18. Dimitris Diamantakos.

România: 12. Ciprian Tătăruşanu – 6. Vlad Chiricheş, 4. Gabriel Tamaş, 21. Dragoş Grigore, 3. Răzvan Raţ – 8. Mihai Pintilii, 5. Ovidiu Hoban – 7. Alex Chipciu, 19. Bogdan Stancu, 10. Alexandru Maxim – 9. Ciprian Marica (căpitan). Selecţioner: Victor Piţurcă.

Rezerve: 23. Silviu Lung, 1. Costel Pantilimon – 2. Srgian Luchin, 15. Dorin Goian, 17. Constantin Grecu, 22. Cosmin Moţi, 11. Gabriel Torje, 16. Vlad Achim, 18. Andrei Prepeliţă, 20. Gabriel Enache, 13. Claudiu Keşeru, 14. Constantin Budescu.

Arbitru: Mark Clattenburg; arbitri asistenţi: Michael Mullarkey, Simon Beck; arbitru de rezervă: Simon Bennett; arbitri asistenţi adiţionali: Andre Marriner, Lee Probert (toţi din Anglia)

Delegat UEFA: Martin Sturkenboom (Olanda); observator UEFA pentru arbitri: Eugen Strigel (Germania).

Naționala Greciei a fost sancționată din cauza unor incidente de la meciul cu Croația, jucat în preliminariile pentru EURO 2012. Suspendarea a fost dictată în urmă cu un an și jumătate, dar intră în vigoare la startul preliminariilor pentru EURO 2016.

Selecționata țării noastre intră în preliminariile Euro 2016 cu doar cinci jucători proveniți din Big Five. Meciul Grecia – Romania va fi transmis live DUMINICA, 7 SEPTEMBRIE, de la ora 21.45, de TVR. Selecționata elenă se bazează pe 13 fotbaliști activi în primele patru competiții majore ale Europei..

Vlad Chriches, de la Tottenham Hotspur și Alexandru Maxim, de la VfB Stuttgart, sunt cei mai valoroși fotbaliști din lotul anunțat pentru întâlnirea cu naționala Greciei. Chiriches este evaluat de transfermarkt.com la 11 milioane de euro, iar Maxim, la 7 milioane. 

Cei doi portari ai naționalei, Ciprian Tătărușanu, cotat la 3,7 milioane de euro și Costel Pantelimon, 2 milioane, sunt ceilalți doi jucători veniți din campionate puternice – Serie A și Premier League.

GRECIA ROMANIA LIVE VIDEO TVR – Lor li se alătură Dragoș Grigore, de la FC Toulouse, evaluat la 2,7 milioane de euro. Împreună, cei cinci ajung la o cotă totală de 26,2 milioane de euro.
Această valoare este depășită din start de doar doi dintre stranierii Greciei. Sokratis de la Borussia Dortmund este cotat la 18 milioane de euro, iar Kyriakos Papadopoulos, de la Bayern Leverkusen, la 9 milioane.

Ceilalți nouă jucători străini ai reprezentativei elene provin din de asemenea din Bundesliga, dar și din Premier League, Serie A și Primera Division.
În ansamblu, valoarea lotului elen, 92,5 milioane de euro, este cu aproape 31 de milioane, peste cea a reprezentativei României, cotată la 61,8 milioane.

GRECIA ROMANIA LIVE VIDEO TVR – Federaţia Română de Fotbal a anunţat, luni, pe site-ul oficial frf.ro, că meciul pe care reprezentativa României îl va disputa la sfârşitul acestei săptămâni, în deplasare, cu Grecia, în preliminariile Campionatului European din 2016, va fi transmis pe un ecran uriaş, la Arena Naţională. 

“Federaţia Română de Fotbal şi echipa naţională te provoacă să formăm cea mai mare galerie a «tricolorilor» la meciul Grecia vs Romania de duminică. Drumul spre EURO 2016 începe peste câteva zile, cu partida care se va disputa fără spectatori, pe stadionul «Karaiskakis» din Atena. Te aşteptăm duminică, în incinta Arenei Naţionale, să urmărim împreună, pe un ecran uriaş, debutul «tricolorilor» în această campanie de calificare! Federaţia Română de Fotbal, în parteneriat cu Primăria Capitalei şi împreună cu sponsorii Timişoreana, Adidas şi Carrefour, au pregătit primul «cantonament» al suporterilor echipei naţionale: de la ora 16.00 venim la stadion în culorile României, începem «încălzirea» cântând pentru «tricolori», iar de la 21.45 trăim împreună marele meci. După 8 ani, putem ajunge din nou la un turneu final. Suntem alături de «tricolori» şi, de la peste 1.000 de kilometri de Atena, strigăm împreună, duminică seară: HAI ROMÂNIA!”, scrie frf.ro.

GRECIA ROMANIA LIVE VIDEO TVR. Meciul Grecia – România va fi arbitrat de o brigadă din Anglia, cu Mark Clattenburg la centru, informează uefa.com. Clattenburg, care a arbitrat în acest an şi Supercupa Europei, va fi ajutat la cele două linii de Michael Mullarkey şi Simon Beck. Asistenţi adiţionali vor fi Andre Marriner şi Lee Probert, iar arbitru de rezervă Simon Bennett.

GRECIA ROMANIA LIVE VIDEO TVR Selecționatele Greciei și României s-au întâlnit până acum în 35 de meciuri, 16 câștigate de greci și 9 de români. Grecia este astfel favorită în meciul cu România. În opinia pariorilor, 2,00 este cota pentru o victorie a celor din Grecia, 3,20 este cotat un egal, iar Romania are cotă de 4,00 pentru un succes.

Grecia Romania VA FI TRANSMS LIVE AICI

GRECIA ROMANIA LIVE VIDEO TVR  – România are în prezent 289 de victorii, 163 egaluri și 199 eșecuri în 651 de meciuri și un golaveraj de 1.083-846. În deplasare, din 313 partide, 97 au fost victorii, 90 egaluri, iar 126 eșecuri.

GRECIA ROMANIA, cum a fost la ultimul meci, transmis LIVE de RomaniaTV.net

 

 

Meciul Grecia – România este LIVE VIDEO de la ora 21.45, în preliminariile EURO 2016. Partida Grecia – România este mai jos LIVE VIDEO de la ora 21.45, în preliminariile EURO 2016.

Meciul Grecia – România este LIVE VIDEO de la ora 21.45, în preliminariile EURO 2016. Partida Grecia – România este mai jos LIVE VIDEO de la ora 21.45, în preliminariile EURO 2016. Naționala României începe duminică preliminariile pentru Campionatul European din 2016. Întâlnim la Pireu Grecia, principala contracandidată la calificare. Un meci fără spectatori, văzut ca o revanșă pentru tricolori, după ce elenii ne-au lăsat acasă în toamna trecută la barajul pentru Mondialul din Brazilia.

Meciul Grecia – România este LIVE VIDEO de la ora 21.45, în preliminariile EURO 2016. Partida Grecia – România este mai jos LIVE VIDEO de la ora 21.45, în preliminariile EURO 2016. Se vorbește în ultimele zile că avem un avantaj imens la acestă dispută, în sensul că adversarul este într-o acută schimbare după CM, iar noi am avea continuitate, însă lucrurile stau exact pe dos față de dubla de baraj de acum zece luni. Elenii păstrează în echipa titularilor șapte jucători, în timp ce noi îi vom avea în primul “11” doar pe Raț și Marica, și poate pe Stancu și pe Torje.

Meciul Grecia – România este LIVE VIDEO de la ora 21.45, în preliminariile EURO 2016. Partida Grecia – România este mai jos LIVE VIDEO de la ora 21.45, în preliminariile EURO 2016.

GRECIA LA BARAJ: Karnezis – Torosidis, Siovas, Sokratis, Holebas – Maniatis, Katsouranis, Tziolis – Salpingidis, Mitroglou, Samaras

ROMÂNIA LA BARAJ: Lobonţ – Mățel, D. Goian, Gardoș, Raț – Bourceanu, Cociș – Torje, Stancu, Tănase – Marica

Meciul Grecia – România este LIVE VIDEO de la ora 21.45, în preliminariile EURO 2016. Partida Grecia – România este mai jos LIVE VIDEO de la ora 21.45, în preliminariile EURO 2016.

GRECIA LA PIREU: Karnezis – Torosidis, Manolas, Sokratis, Holebas – Samaris, Tachtsidis, Kone – Salpingidis, Mitroglou, Samaras

ROMÂNIA LA PIREU: Tătărușanu – Tamaș, Chiricheș, Grigore, Raț – Pintilii, Prepeliță – Chipciu, Maxim, B. Stancu – Marica

Meciul Grecia – România este LIVE VIDEO de la ora 21.45, în preliminariile EURO 2016. Partida Grecia – România este mai jos LIVE VIDEO de la ora 21.45, în preliminariile EURO 2016. Cel mai în formă jucător al echipei naţionale, Alexandru Maxim (VfB Stuttgart), nu are în cap decât calificarea la turneul final european, considerând că el şi colegii săi au valoare pentru a ajunge în Franţa.“Atât eu, cât şi colegii mei ne dorim mai mult ca orice să ne calificăm şi să jucăm la acest Campionat European. Consider că avem valoare pentru un turneu final, iar asta am demonstrat-o şi în preliminariile pentru Cupa Mondială, într-o grupă cu Turcia şi Ungaria. Toata lumea aşteaptă această calificare şi nu vreau să mă gândesc la alt deznodământ”, a declarat la DolceSport Alex Maxim.

Meciul Grecia – România este LIVE VIDEO de la ora 21.45, în preliminariile EURO 2016. Partida Grecia – România este mai jos LIVE VIDEO de la ora 21.45, în preliminariile EURO 2016. Lotul actual al Greciei ne dă clasă. Mulţi dintre jucătorii titulari ai elenilor evoluează în Serie A: portarul Orestis Karnezis (Udinese), fundaşii Vasilis Torosidis şi Kostas Manolas (AS Roma) şi mijlocaşii Panagiotis Kone (Udinese) şi Panagiotis Tachtsidis (Verona). Andreas Samaris joacă la Benfica, Sokratis Papastathopoulos la Borussia Dortmund, Giorgos Samaras la West Bromwich Albion, Kostas Mitroglou la Fulham, în timp ce Jose Holebas, Dimitris Siovas şi căpitanul Dimitris Salpingidis poartă tricoul campioanei Olympiakos Pireu.

Meciul Grecia – România este LIVE VIDEO de la ora 21.45, în preliminariile EURO 2016. Partida Grecia – România este mai jos LIVE VIDEO de la ora 21.45, în preliminariile EURO 2016. Victor Piţurcă trebuie să se descurce cu ce are la dispoziţie. Tătăruşanu va fi mai mult ca sigur alesul din poartă, în detrimentul lui Silviu Lung jr., Tamaş va ocupa postul problematic de fundaş dreapta, chiar dacă la Watford joacă fundaş central dreapta într-un sistem cu trei jucători pe linia de fund, Chiricheş şi Grigore sunt apărătorii centrali, iar Raţ pe banda stângă. La mijloc vor evolua Pintilii şi Prepeliţă, iar în avanposturi Piţi pare hotărât să înceapă cu Chipciu, Maxim, Bogdan Stancu şi Marica, ultimul ca vârf împins.

Meciul Grecia – România este LIVE VIDEO de la ora 21.45, în preliminariile EURO 2016. Partida Grecia – România este mai jos LIVE VIDEO de la ora 21.45, în preliminariile EURO 2016. Ajuns în sfârşit la echipa naţională, după evoluţii bune şi foarte bune în ultimul an, mijlocaşul ofensiv al Astrei Giurgiu, Constantin Budescu, nu pune mare preţ pe eventuala sa prestaţie în meciul cu Grecia, ci pe un rezultat bun al tricolorilor în această dispută de debut. “Am ajuns și eu la echipa națională. E prima selecție și nu vreau să mă opresc aici. Pentru asta am muncit la antrenamente şi la meciuri, ca să ajung la acest nivel. La echipa de club am libertate de mişcare, însă aici voi face doar ce-mi spune selecţionerul Victor Piţurcă. Cel mai bun randament îl dau în spatele vârfului, dar în primul rând să vedem dacă voi juca şi mai apoi în ce poziţie. Dar nu e important dacă joc eu sau nu, ci important este ca echipa să facă un joc bun și să câștige. Dacă vom învinge, șansele noastre de calificare cresc foarte mult. Trebuie să rămânem însă extrem de concentraţi la toate meciurile din preliminarii”, a spus Budescu.

Meciul Grecia – România este LIVE VIDEO de la ora 21.45, în preliminariile EURO 2016. Partida Grecia – România este mai jos LIVE VIDEO de la ora 21.45, în preliminariile EURO 2016. Meciul Grecia – România, programat duminică, în preliminariile Campionatului European din 2016, va fi arbitrat de o brigadă din Anglia, cu Mark Clattenburg la centru, cel care a arbitrat în acest an Supercupa Europei. El va fi ajutat la cele două linii de Michael Mullarkey şi Simon Beck. Asistenţi adiţionali vor fi Andre Marriner şi Lee Probert, iar arbitru de rezervă Simon Bennett.

Meciul Grecia – România este LIVE VIDEO de la ora 21.45, în preliminariile EURO 2016. Partida Grecia – România este mai jos LIVE VIDEO de la ora 21.45, în preliminariile EURO 2016. Duminică se mai joacă în Grupa F:

Ungaria – Irlanda de Nord, 19.00 – DigiSport 1

Ins. Feroe – Finlanda, 21.45

Meciul Grecia – România este LIVE VIDEO de la ora 21.45, în preliminariile EURO 2016. Partida Grecia – România este mai jos LIVE VIDEO de la ora 21.45, în preliminariile EURO 2016. Grecia e cea mai valoroasă din grupă, dar trebuie să ne întoarcem cu puncte. Suntem într-un moment în care putem învinge Grecia. Un succes în acest meci ar fi cât o calificare – Victor Piţurcă, selecţioner România

Puteţi viziona LIVE VIDEO de la ora 21.45 partida Grecia – România aici,aici, aici şi aici