GRECIA ROMÂNIA: Anunţ important pentru fanii tricolorilor

GRECIA ROMÂNIA: Presa de la Atena anunţă că la meciul Grecia - România, contând pentru manşa tur a barajului de calificare la Cupa Mondială din 2014, mai sunt disponibile 680 de bilete, care vor fi puse în vânzare, în această dimineaţă, la casele de bilete ale Stadionului Giorgios Karaiskakis. GRECIA - ROMANIA, LIVE la România TV, de la ora 21.45.

15 nov. 2013, 08:01
GRECIA ROMÂNIA: Anunţ important pentru fanii tricolorilor

GRECIA ROMÂNIA: Capacitatea arenei din Pireu este de 32.115 locuri. Suporterilor români le-au fost acordate 1.700 de bilete la acest meci, însă sunt aşteptaţi şi fani ai tricolorilor din rândul comunităţii române din Grecia.Organizatorii au decis sporirea dispozitivului de securitate în zona stadionului, după ce şi-au anunţat prezenţa la meci preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, şi ministrul Afacerilor Externe, Titus Corlăţean.

De asemenea, spectatorii vor fi controlaţi cu atenţie la intrarea pe arenă pentru a nu introduce bannere cu sloganuri extremiste.Partida Grecia – România contând pentru manşa tur a play-off-ului Cupei Mondiale se va disputa, astăzi, de la ora 21.45, şi va fi condusă de o brigadă de arbitri din Portugalia, alcătuită din Pedro Proenca (central), Bertino Cunha Miranda (arbitru asistent), Jose Tiago Garcias Bolinhas Trigo (arbitru asistent) şi Nuno Duarte Pereira Gomes (rezervă). Observator pentru arbitri a fost desemnat spaniolul Juan Antonio Fernandez Marin, iar observator de joc finlandezul Pertti Alaja.

GRECIA – ROMANIA, LIVE la România TV, de la ora 21.45. Tricolorii dispută astăzi prima manşă a barajului de calificare la CM 2014. Meciul retur este programat, marţi, de la ora 21.00, pe Arena Naţională din Bucureşti. 

BARAJ CM 2014: celelalte partide

Opt echipe vor intra in lupta pentru ultimele patru locuri rezervate Europei la Mondialul din 2014. Vineri seara sunt programate partidele tur ale barajului pentru turneul final.

Cel mai interesant duel este cel intre doi dintre cei mai valorosi fotablisti ai lumii, Cristiano Ronaldo si Zlatan Ibrahimovic. O alta intalnire interesanta se joaca intre Ucraina si Franta

Programul complet al meciurilor de vineri seara:

Islanda – Croatia, de la ora 21:00
Portugalia – Suedia, de la ora 21:45
Ucraina – Franta, de la ora 21:45
Grecia – Romania, de la ora 21:45