GRECIA – ROMÂNIA. Arma grecilor este criza economică. Vezi ce spune antrenorul elenilor

GRECIA - ROMÂNIA, LIVE la România TV, VINERI, ora 21.45. România este "un adversar competitiv ce a regăsit fotbalul bun care i-a făcut reputaţia în trecut", iar şansele în barajul cu Grecia "sunt de 50/50", a declarat pentru site-ul FIFA selecţionerul naţionalei elene, Fernando Santos, înaintea meciului tur din barajul pentru Cupa Mondială 2014.

13 nov. 2013, 18:42
GRECIA – ROMÂNIA. Arma grecilor este criza economică. Vezi ce spune antrenorul elenilor

Meciul tur din Grecia va fi decisiv. Le cer oamenilor să creadă în această echipă şi să creadă în noi. Sper că stadionul va fi plin ochi, iar suporterii ne vor susţine la maxim„, a afirmat selecţionerul Greciei, Fernando Santos, pentru site-ul FIFA.

Tehnicianul lusitan a spus că se simte grec atunci când se află pe pământ elen. În opinia lui, criza pe care o traversează Grecia poate fi o sursă de motivaţie pentru jucătorii săi. „Vorbim de o ţară în care şomajul ajunge la 30%. Asta vrea să spună că situaţia este grea pentru toată lumea, inclusiv pentru mulţi oameni din jurul nostru.

Ştim mulţi prieteni şi multe familii care se confruntă cu dificultăţi. Trebuie să încercăm să ne calificăm la Cupa Mondială ca să atenuăm, în măsura posibilului, durerea poporului nostru„, a spus Santos.

Citeşte şi ALERTĂ înainte de GRECIA – ROMÂNIA. Tricolorii ar putea primi ajutor de la FIFA

Meciurile de baraj pentru turneul final al Cupei Mondiale 2014, dintre Grecia şi România, sunt programate pe 15 noiembrie, de la ora 21.45, pe stadionul Karaiskakis din Pireu, şi 19 noiembrie, ora 21.00, pe Arena Naţională din Bucureşti. Partida din Grecia va fi transmisă în exclusivitate de România TV.

Citeşte şi ROMÂNIA-GRECIA, cu casa închisă