GRECIA – ROMANIA LIVE VIDEO, LIVE TEXT Romaniatv.net: 2-1

GRECIA – ROMANIA, LIVE pe ROMÂNIATV.NET de la ora 21.45.

15 nov. 2013, 11:49
GRECIA – ROMANIA LIVE VIDEO, LIVE TEXT Romaniatv.net: 2-1

GRECIA – ROMANIA, LIVE pe ROMÂNIATV.NET

GRECIA – ROMANIA LIVE STREAMING AICI

Minutul 37 – Gabi Torje îşi încearcă din nou norocul de la distanţă, dar şutul său trece pe lângă poarta lui Karnezis

Minutul 28 – Samaras şutează din interiorul careului nostru, Bogdan Lobonţ respinge prompt

Minutul 20 – Gol Grecia. Salpingidis marchează după o acţiune rapidă a grecilor 

Minutul 19 GOOOOOOL ROMÂNIA! Bogdan Stancu marchează după o centrare ideală a lui Gabi Torje din lovitură liberă

 


 


Minutul 17 – Lovitură liberă pentru Grecia. Elenii au încercat o schemă, Raţ a reuşit să intervină şi să trimită balonul către portarul Lobonţ

Minutul 14 – Gol Grecia. Mitroglou înscrie după o greşeală de marcaj a apărării noastre

Minutul 7 – Torje îşi încearcă norocul de la distanţă, balonul nu trece departe de poarta lui Karnezis, dar nici nu îl întrebuinţează pe acesta. Primul şut spre poartă

Minutul 4 – Torje driblează foarte bine un adversar, centrează bine către Marica, dar din păcate atacantul nostru nu poate prelua balonul

Minutul 2 – Mitroglou se aruncă în careul României, arbitrul Pedro Proenca nu dictează nimic

Minutul 1 – S-a dat startul partidei! România a avut lovitura de start

ECHIPELE DE START:

ECHIPELE DE START:

ROMÂNIA: Lobonţ – Măţel, Gardoş, Goian, Raţ – Bourceanu, Cociş – Torje, Stancu, Tănase – Marica. Selecţioner: Victor Piţurcă

GRECIA: Karnezis – Torosidis, Papastathopoulos, Siovas, Holebas – Katsouranis, Maniatis, Tziolis – Salpingidis, Mitroglou, Samaras. Selecţioner: Fernando Santos


GRECIA – ROMANIA, LIVE pe ROMÂNIATV.NET: Conform unor informaţii de ultimă oră, Stancu va juca în locul lui Maxim, iar Lobonţ va sta în poartă în locul accidentatului Tătăruşanu. Rămâneţi pe ROMÂNIATV.NET pentru a afla totul despre meciul care poate duce România la CM 2014. De la 2.45, LIVE TEXT Grecia ROMANIA şi, în exclusivitate, LIVE VIDEO şi cele mai importante faze ale meciului ROMÂNIA-GRECIA. 

GRECIA – ROMANIA: gazonul e execrabil

GRECIA ROMANIA LIVE, de la ora 21.45, la România TV. Gazonul stadionului Karaiskakis, din Pireu, unde tricolorii vor juca prima manşă a barajului pentru calificarea la CM 2014, se prezintă în condiţii mai proaste decât mult criticata suprafaţă de joc de pe Arena Naţională. O spune chiar viceprimarul Bucureştiului, Marcel Nicolaescu, care a făcut această constatare la faţa locului, alături de oficiali ai primăriei din Atena.

„L-am analizat împreună cu reprezentanţii primăriei din Atena şi, comparativ, gazonul este cu mult sub nivelul celui de la Bucureşti. Asta ne dă speranţa că la retur vom avea un meci magnific şi calificarea se va decide în ţară.

O echipă tehnică poate fi afectată de acest gazon, fiindcă în multe locuri din suprafaţa terenului sunt foarte multe brazde scoase şi se vede pământul. Am văzut acum că încearcă să planteze nişte brăzduleţe în jurul porţii, dar atunci când mingea cade liber pe pământ riscă să ia o traiectorie ciudată”, a spus viceprimarul, la România TV.

Astazi, cu incepere de la ora 21:45, va avea loc prima mansa a barajului pentru calificarea la Campionatul Mondial din 2014, tricolorii urmand sa joace in Grecia cu speranta unui rezultat care, coroborat cu un joc bun in returul de marti de la Bucuresti, sa ne duca la turneul final din Brazilia.

A venit practic momentul mult asteptat al primei manse din dubla de baraj pentru calificarea la Campionatul Mondial din vara lui 2014. Diseara, pe arena Karaiskaki Stadium din Atena, nationala Romaniei intalneste Grecia si spera la calificarea la Mondial dupa 18 ani. Este meciul care poate sa aduca in prim-plan o noua generatie de valoarea a nationalei Romaniei. Este generatia care, condusa de Chiriches, Maxim ori Marica, poate sa scoata din nou romanii in strada dupa un joc de Campionat Mondial.

Diseara, Romania joaca barajul la care nu mai spera dupa infrangerea de pe teren propriu din grupe, cu Turcia, dar la care a ajuns gratie jocului rezultatelor. Este sansa pentru jucatori precum Marius Niculae, Rat, Goian ori Lazar de a ajunge la un Campionat Mondial si sansa pentru nucleul tanar al primei reprezentative de a lua contact cu aerul puternic al unui astfel de turneu.

Referindu-ne la parcursul dn grupele preliminare, Grecia a terminat aceasta faza a competitiei la egalitate cu liderul Bosnia, insa s-a clasat pe locul secund pentru ca a marcat doar 12 goluri, cu nu mai putin de 18 goluri mai putine decat Bosnia. Gazdele partidei de astazi stau foarte bine in ceea ce priveste apararea, insa au probleme in ceea ce priveste atacul. In utlimele cinci meciuri oficiale Grecia a avut un bilant perfect, 5 victorii, singurele semne de intrebare venind de la faptul ca a marcat doar 3 goluri in doua meciuri anonimilor din Liechtenstein.
De cealalta parte, romanii traiesc din nou experienta unui baraj de calificare si dorinta lor este sa nu se repete istoria din meciul cu Slovenia din urma cu ceva ani. Am terminat grupa pe locul 2 datorita corectitudinii Olandei care si-a aparat corect sansele in ultimul meci cu Turcia. Daca tot am ajuns aici avem si sperante mai ales ca nu jucam nici cu Portugalia si nici cu Croatia, echipe aparent mai puternice decat Grecia.

Antrenorul Greciei, Fernando Santos, va putea folosi cel mai bun unsprezece, cu exceptia lui Panagiotis Kone, care este suspendat, Giorgios Samaras recuperandu-se pentru meciul contra Romaniei. Grecii ar putea avea insa probleme de lot pentru partida retur de la Bucuresti, avand 9 jucatori la limita suspendarii: Karnezis (portar), Torosidis (fundas), Holebas (fundas), Tzavellas (fundas), Tziolis (mijlocas), Katsouranis (mijlocas), Karagounis (mijlocas), Fortounis (mijlocas) si Salpingidis (atacant).

In privinta Romaniei, Victor Piturca nu poate conta aproape sigur pe portarul Stelei, Ciprian Tatarusanu, care desi nu mai acuza probleme la spate s-ar putea sa fie menajat, si nici pe Vlad Chiriches, noul capitan al nationalei, sau Pintilii, ambii accidentati. De asemenea, Gardos, Bourceanu, Grozav si Marica trebuie sa fie atenti diseara, pentru ca in cazul in care ar primi un cartonas galben ar fi suspendati pentru returul de la Bucuresti.

Din punctul de vedere al statisticii, in clasamentul FIFA elenii se afla pe locul 15, cu 983 puncte, iar romanii pe 29, cu 767 puncte. Grecia a fost calificata si la CM din Africa de Sud 2010, unde s-a clasat pe locul 3 intr-o grupa cu Argentina, Coreea de Sud si Nigeria, dar si la Euro 2012, unde a trecut de faza grupelor, fiind eliminata in sferturi de Germania. Romania nu s-a mai calificat la Cupa Mondiala din 1998, iar la Euro din 2008. Grecia si Romania s-au intalnit pana acum de 30 de ori, “tricolorii” avand 18 victorii, remizand de 8 ori si inregistrand 4 infrangeri.

GRECIA – ROMANIA, mansa tur a barajului pentru calificarea la CM 2014 
Ora: 21:45
Stadion: “Georgios Karaiskakis”
Arbitru: Pedro Proenca (Portugalia)
Asistenti: B.C. Miranda si J.T.G.B. Trigo (Portugalia)
Rezerva: Nuno Duarte Pereira Gomes (Portugalia)
Observator: Juan Antonio Fernandez Maran (Spania)
Comisar FIFA: Pertti Alaja (Finlanda)

Echipe probabile:

GRECIA: Karnezis – Torosidis, Papasthatopoulos, Manolas, Holebas – Tziolis, Katsouranis – Salpingidis, Ninis, Samaras – Mitroglou
Antrenor: Fernando Santos
Accidentati: –
Suspendat: Kone

ROMANIA: Lobont – Matel, D.Goian, Gaman, Rat – C. Lazar, Bourceanu – Bănel Nicoliţă, Stancu, Tanase – Marica
Antrenor: Victor Piturca
Accidentati: Chiriches, Pintilii
Incert: Tatarusanu
Suspendati: –

GRECIA – ROMANIA: Secretele grecilor

GRECIA – ROMANIA LIVE. Victor Piţurcă a aflat de la Costin Lazăr, jucător in Grecia, că internaţionalii eleni convocaţi pentru barajul cu Romania sunt foarte obosiţi.

„Am discutat tot timpul cu Lazăr, pentru că Goian nu prea îi cunoaşte. Lazăr e zi de zi cu cinci-şase internaţionali greci, dar nu a avut multe lucruri să-mi spună. Cert este că şi el şi cei de la PAOK sunt într-o stare avansată de oboseală. Aşa mi-a spus şi s-a văzut şi în meciul cu Olympiacos. Grecii au şi experienţa, şi valoarea de partea lor, dar noi suntem mai inventivi”, declarat subliniat Piţurcă.

ROMANIA-GRECIA LIVE. Victor Piţurcă nu crede că Grecia îşi va schimba stilul de joc pentru partida cu Romania: „E foarte circumspect antrenorul Greciei după meciul jucat anul trecut cu Romania. Au lipsit mai mulţi jucători atunci, am revăzut meciul de câteva ori. Grecia a jucat cu noi în acel meci amical exact cum au făcut-o de-a lungul preliminariilor din grupa lor. Am făcut un joc foarte bun, am reuşit să marcăm şi ne-am mai creat destul de multe ocazii. Nu cred că va mai fi acelaşi scenariu. Grecia are un joc specific al lor din care cu greu mai pot ieşi. Eu cred că vor juca de aceeaşi manieră în care au făcut-o în ultimii doi ani”.

ROMÂNIA-GRECIA LIVE. „Așa cum am anunțat în conferința de presă ulterioară vânzării online a întregii capacități a Arenei Naționale pentru meciul România – Grecia, din data de 19 noiembrie 2013, ora 21.00, contând pentru manșa a doua a play-off-ului de calificare la turneul final al Cupei Mondiale FIFA 2014, revenim cu această informare de ultimă oră, apărută în urma finalizării verificării tuturor comenzilor plasate online pe site-urile care au găzduit această vânzare.

ROMÂNIA nu a mai participat la un Campionat Mondial de fotbal din anul 1998, când competiţia a fost organizată de Franţa. „Cocoşul galic” a reuşit să şi câştige atunci Campionatul Mondial, în finală cu Brazilia (3-0). România s-a calificat atunci din grupe de pe primul loc, învingând Columbia cu 1-0, Anglia cu 2-1 şi terminând la egalitate cu Tunisia (1-1). În optimile de finală, România a fost învinsă cu scorul de 1-0 de Croaţia, printr-un gol marcat din penalty de Davor Suker, golgheterul acelei competiţii.