GRECIA-ROMÂNIA. Ponta: Eu cred că România are şansa a doua, dar se poate califica VIDEO

GRECIA-ROMÂNIA. Prim-ministrul Victor Ponta a spus, la România TV, că România are şansa a doua în barajul pe care Naţionala de fotbal îl va disputa cu Grecia. Ponta a refuzat însă să facă un pronostic legat de scorul meciului tur care se va disputa, vineri, la Atena.

14 nov. 2013, 18:32
GRECIA-ROMÂNIA. Ponta: Eu cred că România are şansa a doua, dar se poate califica VIDEO

GRECIA-ROMÂNIA. „Eu cred că România are şansa a doua, dar se poate califica. Am văzut încăpăţânarea şi încrederea în ei pe care o au grecii şi mi-aş dori să o avem şi noi în toate, nu doar în fotbal”, a spus primul-ministru.

În ceea ce priveşte scorul meciului GRECIA-ROMÂNIA de vineri, Ponta s-a ferit să facă o previziune. „Fotbalul nu ascultă de calcul. Fotbalul e imprevizibil. Aţi văzut şi ce s-a întâmplat astăzi la Ligă…”, a spus premierul.

Întrebat cum comentează acuzele lui Dumitru Dragomir legate de amestecul factorului politic în alegerile pentru şefia LPF, Victor Ponta a negat că ar fi existat un amestec din partea sa. „Nu vreau să fie supărat pe mine, dar era timpul unei schimbări, sincer. Nu m-am implicat, dar nici nu mi-am ascuns dorinţa de schimbare. Oamenii care stau prea mult în funcţii, vedeţi ce se întâmplă”, a comentat Ponta.

Cele două meciuri din play-off-ul de calificare la turneul final al Cupei Mondiale din 2014, contra Greciei, sunt programate la 15 noiembrie, ora 21.45, pe Stadionul Giorgios Karaiskakis din Pireu şi la 19 noiembrie, ora 21.00, pe Arena Naţională din Bucureşti. Meciul tur va fi transmis în direct de România TV vineri, 15 noiembrie, de la ora 21.45.

Meciul Grecia – România poate fi urmărit LIVE şi pe ROMÂNIATV.NET.