Grefieră din Cluj, poze indecente pe Facebook

O grefieră din Cluj a postat pe Facebook fotografii sexi, unele făcute chiar la birou, în judecătorie. Colegii sunt scandalizaţi şi spun că grefiera ar trebui să aibă un comportament decent, câtă vreme lucrează în justiţie, sau măcar să ţină pentru ea astfel de fotografii.

11 apr. 2016, 07:51

Mariana Potra, grefieră la secția civilă a Judecătoriei Cluj-Napoca, a postat pe pagina de Facebook fotografii indecente. Oamenii din sistemul judiciar spun că nu este tocmai etic pentru cineva care lucreză în Justiție să posteze astfel de poze.

„Nu îndeplinește condițiile etice specifice funcției. Vi se par niște poze care reflecta un comportament demn și care promovează ideea de prestigiu al Justiției? Mie nu. Grefierilor la fel nu li se pare. Este de nepermis așa ceva. Grefierii, nu doar judecătorii, trebuie sa aibă un comportament decent în spațiul public, având în vedere ca ICCJ a declarat facebook-ul ca fiind spațiu public”, a declarat o colegă, potrivit clujust.ro.

Anterior de pozele „fierbinți” din dormitor, grefiera a pozat în biroul de la Judecătorie.

„Și grefierii, ca și judecătorii, trebuie să respecte condițiile de moralitate și bună reputație”, a spus președintele Tribunalului Cluj, Sorina Seleșiu, care va analiza situația.

Vezi şi: O grefieră din Iaşi, complice a nepotului traficant de droguri. Cei doi au fost arestaţi