Greşeala pe care o fac toate femeile în momentul în care îşi fac manichiura. Iată de ce sare oja de pe unghii

Manichiura este cartea de vizita a unei femei moderne. Pentru foarte mulți bărbați, mâinile reprezintă un factor esențial în definirea acesteia. Pentru toate femeile este o grijă în plus îngrijirea unghiilor, mai ales că oja nu rezistă prea mult. Însă, noi venim în ajutorul tău.

27 ian. 2018, 06:26
Greşeala pe care o fac toate femeile în momentul în care îşi fac manichiura. Iată de ce sare oja de pe unghii

Iată un truc pentru a rezista oja mai mult pe unghii

Majoritatea femeilor agită oja înainte de a o aplica. Însă experții în frumusețe spun că acest obicei este greșit.

Celebra manichiuristă Simcha Whitehill spune că agitarea sticlei ar putea ruina definitiv o manichiură, indiferent de calitatea lacului de unghii pe care îl folosim.

„Această scuturare nu duce la o amestecare optimă a lacului, ci îi afectează structura. Agitând sticla în acest mod, se creează niște bule ce fac oja să nu se aplice compact și să sară foarte ușor.

Bulele de aer se pot forma, de asemenea, și atunci când introducem pensula înapoi în recipient, deci nu încerca să îndepărtezi surplusul de ojă în zona gâtului sticlei.”, explică Whitehill, potrivit thisisinsider.com.
Greșelile pe care le faci atunci când te dai cu ojă

O altă greșeală pe care o fac multe femei are legătură cu cantitatea de ojă. Daca este vorba despre o oja de buna calitate, un singur strat ar trebui sa fie suficient. Daca nu iti place cum arata nuanta, poti aplica doua straturi, insa nu mai multe. In acest caz, asteapta sa se usuce complet primul strat, pentru ca altfel, sigur manichiura ta nu va rezista.

Citeşte mai mult pe teotrandafir.com