Greşeala uriaşă făcută de Ion Ţiriac. Mărturisire dureroasă a miliardarului român, a recunoscut tot!

Ion Țiriac a vorbit despre unul dintre regretele sale, deși nu a spus în public niciodată că ar avea vreunul. Fostul mare jucător de tenis a fost sincer și a spus că se consideră ”un tată și un bunic mediocru”. Află toate detaliile!

21 ian. 2024, 13:30
Greşeala uriaşă făcută de Ion Ţiriac. Mărturisire dureroasă a miliardarului român, a recunoscut tot!

Ion Țiriac, fostul mare jucător de tenis, a recunoscut că nu e tocmai la înălțime pe toate planurile. Niciodată nu a fost atât de sincer al doilea cel mai bogat român.

Citește și Ce se întâmplă cu averea lui Ion Ţiriac, după moartea miliardarului: „Toată lumea va primi aceeași sumă”. Sportivul are nu mai puțin de 33 de copii

Ion Țiriac are doi nepoți, din căsnicia de 8 ani a lui Ion Alexandru Țiriac cu Ileana Lazariuc. Recunoaşte însă că rolul de bunic nu l-a prins prea bine.

Țiriac în continuare foarte activ în domeniile de afaceri pe care le deține, chiar dacă a ajuns la vârstă de 84 de ani.

”Un bunic mediocru”

Tocmai din cauza faptului că alocă un timp prețios imperiului pe care l-a creat, fostul tenismen a declarat că nu este mândru de rolurile sale ca tată și bunic.

Miliardarul se consideră un bunic mediocru care încearcă să-și împartă puținul timp pe care îl are cu cei trei copii și cei doi nepoți.

„Cred că sunt un tată şi un bunic mediocru. Eu nu am lucrat cu program 8-16, ca să mai am timp de viaţa mea, eu muncesc şi acum 26 de ore pe zi. Dar încerc să mă împart cât pot cu ăia mici, care sunt senzaţionali”, spunea Ion Țiriac, conform Gsp.ro.

Citește și Ion Ţiriac a fost dezarmat. Judecătoria i-a confiscat armele de vânătoare, sentinţa e definitivă

Ţiriac este, în 2024, al doilea cel mai bogat român, conform presei de specialitate, iar averea fostului mare jucător de tenis se ridică la peste 2 miliarde de dolari.