Greşeli care îţi distrug laptopul

Laptopul tău nu mai funcţionează cum trebuie? Poate că ai făcut tu ceva greşit şi asta îţi ia din viteza de procesare, din spaţiu pe hard drive, etc. Vezi care sunt acele greşeli care îţi distrug laptopul.

27 ian. 2015, 16:49
Greşeli care îţi distrug laptopul

Laptopurile se încălzesc atunci când funcţionează. Dacă ignori faptul că laptopul tău se încinge regulat şi îl ţii pe suprafeţe unde aerul nu poate circula pe lângă şi pe sub el, s-ar putea ca la un moment dat să te trezeşti cu procesorul sau alte piese arse.

Fereşte laptopul de pături, covoare, mochete sintetice, sau piese de mobilier dacă vrei să-l poţi folosi în linişte mult timp.

Un laptop are tot felul de piese care se pot mişca în interior, mai ales dacă are anumite tipuri de HDD mai vechi. Piesele respective se pot desprinde dacă îl smuceşti, scuturi, sau scapi pe jos.

Multă lume are impresia că dacă un laptop este un dispozitiv portabil, asta înseamnă că nu se strică şi că poate fi apucat de orice parte, fără menajamente. Potrivit unica.ro, dacă obişnuieşti să apuci laptopul de display, să-l arunci prin genţi în timp ce-l închizi, ai mare grijă să nu se spargă.