Greşeli de îngrijire pe care le faci iarna

E ger, vant, caldura din case e uscata... deci pielea noastra cere ingrijiri speciale, insa majoritatea dintre noi facem greseli grave, tocmai de teama de a nu ne ramane pielea deshidratata. Expertii americani si RealBeauty.com ni le dezvaluie pe cele mai comune cinci dintre erorile de ingrijire care ne fac pielea sa sufere iarna.

05 ian. 2016, 22:17
Greşeli de îngrijire pe care le faci iarna

Concentratia mare nu inseamna neaparat hidratare optima. De fapt, o supradoza de lipide nu permite indepartarea celulelor moarte, acestea ramanand captive pe suprafata tenului, sub crema, iar pielea ajunge sa arate obosita, fara stralucire. Expertii de la Institutul Dermic International recomanda folosirea serurilor pentru hidratare perfecta, deoarece au textura usoara si ingrediente super-concentrate, ceea ce le ofera un grad de absorbtie ideal.

Nu ti se vor usca buzele daca le dai cu mult balsam – FALS
Sau, mai degraba, e fals daca nu ai un balsam de buze bun. Unele ingrediente comune in multe dintre marcile de pe piata au chiar efect invers. Uleiurile minerale creeaza o pelicula artificiala pe buze, transmitand pielii tale sa nu mai produca lipide, iar aromele artificiale, parfumurile si colorantii usuca si ei buzele.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.