GREŞELI pe care le faci dimineaţa şi care îţi strică toată ziua

Nici nu ai deschis bine ochii şi deja simţi că te îndrepţi către o zi nu tocmai reuşită? Ei, bine, s-ar putea ca obiceiurile tale de dimineaţă să-ţi afecteze mai mult decât ai crede starea de spirit pe parcursul unei zile.

17 nov. 2014, 18:51
GREŞELI pe care le faci dimineaţa şi care îţi strică toată ziua

Iată câteva greşeli pe care le faci zilnic dimineaţa şi cum poţi să le eviţi:

1. Lipsa expunerii la lumină naturală: dacă eşti genul de persoană care se trezeşte, intră în duş şi soarbe o gură de cafea în fugă, e bine să ştii că procedezi complet greşit. Tocmai de aceea, dă cortinele la o parte şi asigură-te că razele soarelui pătrund în dormitorul tău. Cel puţin 20-30 de minute de expunere la lumină naturală, în primele ore ale dimineţii, îţi vor asigura necesarul de energie pentru întreaga zi, potrivit one.ro.

2. Dacă nu obişnuieşti să bei apă dimineaţa, te vei lupta întreaga zi cu deshidratarea. În plus, în lipsa unei bune hidratări, corpul tău va obosi mai repede, nivelul de energie va fi undeva spre zero, iar starea de spirit va avea şi ea de suferit.

3. Nici o dimineaţă fără un mic dejun sănătos! Corpul tău are nevoie de energie pentru a funcţiona optim pe parcursul întregii zile.

4. Consumă zilnic proteine precum banane, ouă sau cereale. Le poti include chiar în mesele principale ale zilei, fără să abuzezi, acestea ajutându-te să-ţi păstrezi masa musculară.

Citeşte şi Greşeli frecvente pe care le fac oamenii care se consideră sănătoşi