Greşeli vestimentare care te îmbătrânesc. Atenţie să nu le faci şi tu

Greşeli vestimentare. Sfaturile de genul „Nu ar trebui să porţi asta” venite din partea specialiştilor în modă există pentru un motiv: să te ajute să arăţi şi să te simţi excelent îmbrăcat cu stil însă, în acelaşi timp, confortabil.

21 ian. 2018, 21:12
Greşeli vestimentare care te îmbătrânesc. Atenţie să nu le faci şi tu

Greseli vestimentare. Insa care sunt celelalte greseli care te fac sa pari mai batran/a decat esti in realitate.

Sutienul nepotrivit
Studiile spun ca 85% dintre femei poarta masura gresita la sutien. Atunci cand porti un sutien care ti se potriveste perfect, sanii se vor ridica si vor crea impresia de siluta zvelta. Daca nu esti sigura de masura ta, cere sfatul unui angajat al departamentului lenjerie.

Pantaloni trei sferturi evazati
Pantalonii trei sferturi pot fi foarte draguti si functionali, insa cu cat sunt croiti mai pe picior cu atat mai bine. In timp ce pantalonii lungi, evazati, sunt foarte sic, cei trei sferturi evazati taie linia piciorului si te fac sa pari o batranica.

Seturi asortate
Este adevarat ca pulovarasele puse pe deasupra bluzitelor iti „salveaza” bratele nu tocmai tonifiate, insa poti opta pentru alte texturi. Poti incerca puloverele tricotate, cu maneca trei sferturi pe sub care sa se vada elegant maneca de la bluza. Efectul este mult mai sic.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.