GREVĂ GENERALĂ la metrou săptămâna viitoare. Avertismentul primarului Gabriela Firea

Publicat: Duminică, 18 Noiembrie 2018 14:49 // Actualizat: Luni, 19 Noiembrie 2018 10:05 // Sursa: romaniatv.net

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, cere ministerului Transporturilor să găsească soluții urgente pentru a rezolva nemulțumirilor angajaților del a metrou, astfel încât greva generală care ar putea bloca Bucureștiul, să fie anulată.

Sindicaliștii de la Metrou au stabilit ca începând cu ziua de miercuri, 21 noiembrie, să declanșeze greva generală pe perioadă nedeterminată, între orele 4:00 - 16:00, subliniind că speră să fie dezamorsat conflictul colectiv de muncă pentru a evita neplăcerile călătorilor.

"Greva generala de la metrou anuntata pentru saptamana viitoare ar putea bloca Bucurestiul. Solicit Ministerului Transporturilor sa gaseasca de urgenta solutii pentru rezolvarea conflictului colectiv de munca al angajatilor Metrorex, astfel incat greva sa fie anulata (...) Fac apel la responsabilitatea si profesionalismul reprezentantilor Ministerului Transporturilor sa identifice urgent solutii, astfel incat greva generala de la metrou sa fie anulata, pentru ca un astfel de eveniment ar afecta serios viata bucurestenilor", a declarat Gabriela Firea, potrivit unui comunicat remis România TV

GREVĂ GENERALĂ la metrou, de MIERCURI. Niciun tren nu va circula între orele 4.00 - 16.00

Sursa citată precizează că în întâlnirile directe pe care Gabriela Firea le-a avut cu miniștrii Transporturilor a cerut în mod repetat ca metroul să fie transferat la administrația locală.

"Am solicitat ca metroul sa fie transferat la Primaria Capitalei, astfel incat sa putem investi si asigura un transport public modern, integrat si eficient, asa cum se intampla in toate orasele europene dar, ca si in cazul Centurii Capitalei, interesul public nu a fost suficient de convingator. In ciuda eforturilor Primariei Capitalei de a dovedi ca este capabila sa asigure tot ceea ce este nevoie pentru ca situatii ca cea de acum sa nu se intample, alte interese sunt, se pare, luate in considerare. Daca nu se doreste transferul metroului in administrarea Primariei Capitalei, asa cum prevede Planul de Mobilitate Urbana Durabila al Capitalei ( PMUD), document strategic realizat sub coordonarea specialistilor BERD, macar sa se transfere statiile, care arata deplorabil si pe care Primaria Capitalei le poate reabilita. Vrem sa investim in siguranta si confortul celor aproape 1 milion de bucuresteni care folosesc zilnic metroul", spune Gabriela Firea.

Aceasta menționează că în acest moment nu poate interveni în aplanarea conflictului, singura măsură care poate fi luată fiind aceea de a suplimenta transportul de suprafață în zilele de grevă.

"Societatea de Transport Bucuresti va scoate in traseu toate vehiculele disponibile, iar aceasta masura va fi mentinuta si in afara orelor de varf, pana la reluarea circulatiei pe reteaua de metrou”, menționează sursa citată.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Gabriela Firea grevă grevă metrou Metrorex PMB Primăria Capitalei RATB STB
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
18 nov 17:19
Răspunde | Votează email -1 email
amar
Gabriela Firea este cea mai bună pentru Primăriea Bucureştiului . Dar guri rele au fost şi mai sunt şi încă cei din jurul ei fosta contabilitate care au urmărit numai şantajul , devalorizările furtul şi corupţiea care acuma nu încap de ea căci vrea să le facă pe toate . Ori cine munceşte greşeşte dar ea o repară asta nu înseamnă , de acuma , tăiem capul . Ştie Dna. Gabriela Firea cum să le ordoneze pe toate şi în final , în mare succes . Ori răii pământului , gurii rele încătuşaţi cu invidie aduc vorbe de ocară să ajungă la fondurile Bucureştiului pentru delapidare . Gabriela Firea nu merită criticată . Este un bun al Bucureştiului Oameni cu minte scurtă cum sunt cei de la realitatea tv. şi B1 .nişte atrocităţi .
Cei răi sunt din vechiul regim care aduce vrajbă , şi minciuni aşa cum influenţează şi U.E. cu MCV-ul al Comisiei Europene ce se află sub controlul opoziţiei din România, iar recomandările din raport contrazic poziţia Parlamentului European Să te pui cu cei răi şi cu ce este rău !. Este un interes de corupţie !. adică o piază rea . punct .
Leaganul... civilizaţiei noastre este mult peste civilizaţia lor . Legile justiţiei şi tot ce face Dl. Dragnea cu echipa sa este foate bine venită de a înpedica furturile devalorizările şi corupţiea ,aşa cum s-a întâmplat în VECHIUL REGIM .
1
EUR
4.8743
RON
31 Oct
noapte 6 °
zi 14 °
Ultimele joburi adaugate
24 H