Grevă la Dinamo! Fotbaliştii refuză să joace amicalul cu Unirea Slobozia

Situaţie dramatică la Dinamo! "Câinii roşii" au revenit din cantonamentul din Turcia, iar joi ar fi trebuit să joace un meci amical cu Unirea Slobozia. Partida a fost anulată din cauza unui protest al jucătorilor!

30 iun. 2021, 15:37
Grevă la Dinamo! Fotbaliştii refuză să joace amicalul cu Unirea Slobozia

Grevă la Dinamo! Jucătorii lui Dinamo au pus piciorul în prag din cauza neplății salariilor şi au transmis că nu se vor prezenta la amicalul programat joi. Mai mult, au depus notificări pentru neplata salariilor, anunță ProSport.

Grevă la Dinamo

Deși suporterii i-au îndemnat să aibă răbdare și le-au oferit promisiuni că lucrurile se vor mai stabiliza, jucătorii sunt exasperați de incertitudinea de la nivelul clubului și de lipsa comunicării. „Da, este adevărat. Nu vom juca în acel amical. Vom vedea ce se va întâmpla. Îmi pare rău s-o spun, dar nu suntem respectați”, a declarat Ante Puljic, unul dintre liderii vestiarului, pentru GSP.

Sâmbătă, Dinamo are programat un nou test de verificare, împotriva lui Metaloglobus. Fotbaliștii au anunțat răspicat că nu vor juca nici acel amical dacă nu primesc asigurări din partea șefilor. Ei se consideră păcăliți de oamenii din club și în ceea ce privește ipostaza cu intrarea în insolvență. Miercuri, elevii lui Dusan Uhrin au efectuat un antrenament ușor la Săftica. Jucătorii au amenințat că, în cazul în care lucrurile nu se îndreaptă, de săptămâna viitoare nu se vor mai prezenta nici la antrenamente. Dinamo a intrat săptămâna aceasta în insolvență, iar în acest timp fanii fac eforturi pentru a acoperi datoriile urgente ale clubului. Jucătorii de bază ai lui Dinamo își cer restanțele financiare, antrenorul Dusan Uhrin vrea rezolvarea problemei cu transferurile, iar toate cad pe umerii fanilor acționari prin programul DDB.

În total, datoriile lui Dinamo sunt de aproximativ șase milioane de euro, iar clubul a intrat din nou în insolvență.