Grigore Leșe a făcut scandal în direct. A șters pe jos cu o artistă. ”Tu te-ai angajat să mă fentezi”

Grigore Leșe este unul dintre marii noștri artiști. Este talentat, profesionist și extrem de riguros cu tot ceea ce ține de domeniul său. Tocmai din acest motiv, s-a enervat și a făcut un scandal monstru în direct, cu o tânără artistă.

20 mai 2023, 16:48
Grigore Leșe a făcut scandal în direct. A șters pe jos cu o artistă. ”Tu te-ai angajat să mă fentezi”

Moment delicat pentru o tânără artistă, în direct, la TV. În cadrul emisiunii Vedeta Populară, de la TVR, Roxana Pațanghel, în vârstă de 16 ani, a venit pentru a uimi juriul.

Dacă pe Niculina Stoican a impresionat-o, primind din partea acesteia nota 10, nu același lucru îl putem spune despre Grigore Leșe. Artistul nu a fost deloc impresionat de interpretarea artistei și i-a atras atenția într-un mod extrem de dur.

”Alegerea a fost buna, problema ei este ca nu stie sa impacheteze textul! Nu creeaza o poveste prin glas, nu doar prin text. Trebuie sa canti expresiv! Stai prea mult pe o silaba. N-ai facut forma la cantat.

Asta e cel mai prost obicei, sa stai asa si sa ceri: da-mi re! Ba, eu nu cer d-astea, ma! Eu cant! Nu impui sa cante orchestra si tu, poate, nu poti canta. Tu te-ai angajat sa ma fentezi pe mine ca poti canta fara orchestra. Cel putin, orchestra te mai acopera cand intonezi fals”, a spus Grigore Leșe, potrivit Star Popular.

Povestea impresionantă a Sabrinei Aiacoboaie, adolescenta care a stârnit o furtună de emoţii printre membrii juriului ”Vedeta Populară”. Grigore Leşe: „Îmi vine să plâng când vă văd cum arătaţi!”

Au fost și situații, însă, când artistul a rămas impresionat de prestațiile concurenților, dar și de poveștile lor.

Sabrina Aiacoboaie a venit din Botoşani la emisiunea ”Vedeta Populară” pentru a avea o confirmare a talentului său din partea marilor artişti ai României. Şi confirmarea a venit într-un mod aproape neaşteptat: Grigore Leşe, Cornelia Rednic, Niculina Stoican nu şi-au putut reţine nici emoiile, nici lacrimile, iar laudele şi încurajările au curs gârlă.

”Mama şi tata, pentru mine, au fost bunica şi bunicul. Am copilărit şi am crescut cu ei. Mama m-a născut în România şi m-a lăsat bunicii mele, după şase ani s-a reîntors în ţară. Tata este dascăl la biserică, este de 25 ani în Italia. Vine foarte rar acasă. Doar de Crăciun, dacă vine şi atunci.

În 2016, bunicul a murit. A fost un şoc pentru mine. El avea o vorbă: fetiţa lui tataia, trebuie să munceşti de două ori mai mult ca să ajungi acolo unde îţi doreşti. Eu asta am făcut!”, a declarat Sabrina Aiacoboaie în cadrul emisiunii, potrivit Star Popular.