Grişka, unul dintre cei doi fraţi Bogdanoff, a murit de Covid. Gemenii erau prezentatori tv în Franţa şi susţineau că au comunicat cu extratereştrii

Grişka Bogdanoff, unul dintre frații emblematicului duo pe care îl forma cu Igor, cunoscut în special pentru că a realizat şi prezentat programul SF „Temps X”, difuzat din 1979 până în 1987, a murit la Paris, la vârsta de 72 de ani.

29 dec. 2021, 09:47
Grişka, unul dintre cei doi fraţi Bogdanoff, a murit de Covid. Gemenii erau prezentatori tv în Franţa şi susţineau că au comunicat cu extratereştrii

Grişka Bogdanoff a fost internat pe 15 decembrie în secția de terapie intensivă a Spitalului Georges-Pompidou, după ce s-a infectat cu Covid-19. În aceeași zi, și fratele său Igor a fost adus în aceeași secție a acestui stabiliment, din motive identice, scrie Le Monde. Potrivit unei surse apropiate celor doi frați, aceștia nu au fost vaccinați împotriva Covid-19.

Cei doi gemeni erau doctori în fizică și matematică, scriitori, prezentatori de televiziune, descendenți ai aristocrației austriece, figuri ale științei populare pentru publicul larg și subiecte de controversă pentru cercetători. În mai bine de patruzeci de ani de viață publică, Igor și Grişka Bogdanoff au acumulat tot atâtea succese populare cât și batjocură, ca urmare a amestecului de genuri pe care le-au promovat, între teoriile despre relativitatea generală și pasiunea pentru science fiction.

Citeşte şi Vali Vijelie, martor la o execuție de tip mafiot! Scene şocante la un chef al interlopilor români din SUA

Romantismul originilor Bogdanoff, hrănit în primul rând chiar de ei, a participat la fel de mult la misterul care i-a înconjurat, precum și povestea transformării fețelor lor: ambii au negat în repetate rânduri existența unei boli precum acromegalia sau utilizarea chirurgiei estetice. „Experimentăm”, s-a limitat să spună Grichka într-un interviu, despre forma pe care o iau bărbia și pomeții lor. „În experiment există un anumit număr de protocoale mici. Acestea sunt tehnologii foarte avansate, motiv pentru care misterul a durat atât de mult”, a mai spus el.

Tatăl fraților Bogdanoff, Yuri s-a născut în 1928 și a murit în 2012, Yuri a fost un pictor rus care avea origine tătară și era descendent al unei linii de sânge regale. Mama gemenilor, Maria, a trăit în perioada 1926-1982. Era fiica contesei Bertha Kolowrat-Krakwská. Frații au fost crescuți în Franța și au locuit într-un castel cu bunica maternă, Bertha Kolowrat-Krakwská.

Citeşte şi Carmen Harra, previziuni pentru 2022: Guvernul va cădea, urmează anii de VIRUSURI. Consecinţele sunt sumbre, dramatice