GROAZĂ în SUA, după EXPLOZIILE de la Boston. GALERIE FOTO de la ATENTAT

ATENTAT ÎN BOSTON. Cel puţin doi oameni au murit, luni, la Boston, după ce două dispozitive au explodat în apropierea liniei de finish a maratonului din marele oraş. O a treia explozie a avut loc la Bibioteca JFK. Exploziile produse la maratonul din Boston sunt un "atac terorist", au anunţat autorităţile americane. Zeci de persoane au fost rănite, potrivit unui bilanţ provizoriu furnizat de autorităţi.

15 apr. 2013, 20:55

EXPLOZII ÎN BOSTON. Exploziile produse la maratonul din Boston sunt un „atac terorist”, au anunţat autorităţile americane citate de CNN.

Cele două explozii de la maraton au fost cauzate de dispozitive explozive declanşate aproape simultan, la 15-20 de metri distanţă unul de celălalt, în apropierea liniei de sosire a maratonului din Boston, a declarat şeful poliţiei din Boston, Ed Davis.

O a treia explozie a avut loc la Biblioteca J.F. Kennedy din Boston, după aproximativ două ore. Alte două dispozitive explozive au fost depistate în Boston şi au fost dezamorsate.

În timp ce lumea se îngrijorează în faţa televizoarelor, la Boston răniţii sunt transportaţi spre spitale, iar cadavrele celor ce şi-au pierdut viaţa au fost duse deja la morgă.

Vedeţi în GALERIA FOTO mai multe imagini de la locul exploziilor care au aruncat din nou America în braţele groazei, la mai bine de 11 ani de la atentatele sângeroase din 11 septembrie 2001.