GROAZNIC. Cum s-a sinucis subofiţerul de la penitenciarul Poarta Albă, care a fost găsit carbonizat în maşină

Sfârşit tragic pentru un angajat de la penitenciarul Poarta Albă. Bărbatul a fost găsit carbonizat în propria maşină. Este al doilea angajat descoperit mort în mai puțin de o lună. 

09 apr. 2017, 06:07
GROAZNIC. Cum s-a sinucis subofiţerul de la penitenciarul Poarta Albă, care a fost găsit carbonizat în maşină

Bărbatul în vârstă de 48 de ani era subofiţer la penitenciarul Poarta Albă şi lucra în sistem de peste 20 de ani, informează România TV. El a fost găsit carbonizat chiar în autoturismul său. Înainte de fi găsit, fiica sa a postat pe reţeau de socilaizare un mesaj prin care cerea ca tatăl său să fie găsit. Acesta plecase de acasă fără să îşi ia telefonul mobil şi a scos toţi banii de pe card şi i-a lăsat acasă. 

Citeşte şi Un subofiţer al Penitenciarului Poarta Albă a fost găsit carbonizat. Anchetatorii nu exclud varianta sinuciderii

A mers şi a făcut plinul la maşină, a mai cumpărat câteva bidoane de benzină, a intrat în maşină şi şi-a dat foc. Aceasta este ipoteza anchetatorilor. Bărbatul se pare că suferea de o boală gravă, iar acesta aflase de curând că boala recidivase. 

De asemenea, la începutul lunii martie, un ofiţer de 44 de ani de la Poarta Albă a fost găsit spânzurat. Apropuiaţii acestuia spuneau că era foarte stresat. În plus, ofiţerul fusese şi reclamat la DNA.