GROAZNIC. Femeia asta suferă de o boală vasculară rară, care o face să-şi mănânce din propriul obraz VIDEO

O femeie i-a șocat pe medici după ce au descoperit că simplă problemă vasculară i-a provocat o creștere anormală și permanentă a obrazului. Problema ei a devenit atât de gravă încât își mesteca propriul obraz atunci când mânca.

30 sept. 2016, 09:12
GROAZNIC. Femeia asta suferă de o boală vasculară rară, care o face să-şi mănânce din propriul obraz VIDEO

Starrina a aflat cu stupoare de la doi medici că un alt doctor i-a pus un dignostic greșit atunci când a făcut primul control, scrie click.ro. Toată viața, Starrina a trăit cu această problemă pe măsură ce s-a maturizat, iar doctorii i-au spus că avea un hemagiom – o tumoare vasculară benignă care apare încă din prmiele zile de viață – care va dispărea pe măsură ce va înainta în vârstă.

Citeşte şi Părinţii i-au rupt fetiţei lor piciorul de 300 ori în 4 luni. Motivul, unul incredibil

Doi medici invitați la o emisiune televizată – „Botched vy Nature” – i-au spus că situația nu se prezenta deloc așa cum a crezut în toți acești ani. „Examinând-o pe Starrina, putem spune cu certitudine că a fost vorba de nu diagnostic greșit.”

Malformația vasculară pe care o avea Starrina în obraz nu era o afecțiune care îi punea viața în pericol, dar era extrem de inestetică și se manifesta exact invers de cum i s-a tot spus – tumoarea creștea pe măsură ce înainta în vârstă.

Citeşte şi Centrele de expertiză pentru bolile rare, acreditate până în martie 

Starrina a avut nevoie de o lună de operații estetice pentru a-i fi îndepărtată bucata de carne crescută, dar acum, aceasta se simte în sfârșit ușurată că a scăpat de o povară. Ea încă mai păstrează urmele tumoarei, dar lucrurile se prezintă mult mai bine decât fuseseră în copilărie.