Grupul lui Geoană, „partidul BIDON al PNL pentru crearea unei noi majorități, SOLUŢIA IMORALĂ a lui Iohannis”

Jurnalistul Ion Cristoiu consideră că, prin lansarea proiectului "România noastră", grupul lui Mircea Geoană devine "partidul bidon al PNL pentru crearea unei noi majorități, soluția imorală a lui Klaus Iohannis".

02 feb. 2015, 09:41
Grupul lui Geoană, „partidul BIDON al PNL pentru crearea unei noi majorități, SOLUŢIA IMORALĂ a lui Iohannis”

Ion Cristoiu scrie, pe blogul personal, că evenimentul de lansare a proiectului lui Mircea Geoană, e cel care merită cu adevărat „calificativul de zguduitor pentru România lui 2015”.

„Pentru că el constă în formarea Partidului bidon pentru PNL, partidul care a declanșat deja Răsturnarea Guvernului Ponta.

Liderii PNL nu-și pot îngădui să primească în PNL direct traseiști din alte partide. Aceștia se vor înscrie în Grupul lui Mircea Geoană. Altfel spus, toți cei dispuși să plece din PSD, din UNPR, din PPDD, pentru un ciolănaș, vor fi îndrumați de Vasile Blaga să meargă la Mircea Geoană. Grupul lui Mircea Geoană va strînge pentru PNL majoritatea parlamentară necesară cuceririi puterii fără acuzația de traseism.

CITEŞTE ŞI PNL îşi negociază MAJORITATEA în Parlament. Geoană confirmă negocierile cu liberalii

Firește, această manevră, ca și altele, se desfășoară sub conducerea lui Klaus Iohannis, care acționează cu maximă discreție, zicînd că majoritatea a fost schimbată de partide și nu de el.

Prima verificare a Partidului bidon va avea loc la Senat, unde noua majoritate va căuta să-l dea jos pe Călin Popescu Tăriceanu și să-l pună pe Vasile Blaga.

Eu unul nu cred că PNL trebuie să ajungă la guvernare prin șmecheria Partidului bidon”, comentează Ion Cristoiu. 

Senatorul Mircea Geoană a lansat duminică, la Romexpo, un nou proiect social-democrat intitulat „România noastră”, susţinând că această iniţiativă va schimba majoritatea în Parlament, iar în luna martie va fi instalat un nou Guvern.